promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ufót láttak Magyarországon, egy katona mindent elmondott a hátborzongató esetről
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy honvédségi laktanya felett hasított el egy rejtélyes ufó, ez volt Magyarország egyik legfélelmetesebb esete.

Magyarországon is sokan hisznek a földönkívüliekben, de persze olyanok is akadnak, akik szerint nem léteznek, csupán kitalációk. Megdönthetetlen bizonyítékot még nem találtunk arra, hogy nem egyedül vagyunk a galaxisban, de a legtöbb tudós egyetért abban, hogy nagy eséllyel léteznek űrlények, hiszen ahogy a mi bolygónkon is kialakult az élet, úgy máshol is lehetnek erre alkalmas körülmények.

Mostanában rengeteg ufó-észlelésről hallhattunk, számtalan helyen láttak azonosítatlan repülő tárgyakat, bár meg kell jegyeznünk, hogy ez nem jelent egyet azzal, hogy földönkívüliekről van szó, hiszen a földről is jöhettek ezek az objektumok. Kevesen tudják, de Magyarországon is volt két olyan ufó-észlelés, amikről jelenleg is beszélnek az emberek, és nem véletlenül, hiszen vannak gyanús tényezők.

Még 1989. október 20-án, hajnalban láttak Tarnaszentmárián furcsa, megmagyarázhatatlan fényeket az égen, ráadásul az éppen a helyi honvédségi őrtanya tornyában lévő Diószegi Lajos még zúgó hangokat is hallott – de nem ő volt az egyetlen, hiszen rengetegen felfigyeltek a jelenségre, az állatok is furcsán viselkedtek, sőt, 1 hónappal később, november 20-án újra megismétlődött a hátborzongató eset, ami még nagyobb „pánikot” keltett.

Próbálták átkutatni a környéket, de nem találtak semmit, hiába volt sok szemtanú. A rejtélyes ufó-észlelés után állítólag elment egy nő a laktanyába, és próbálta meggyőzni az embereket, hogy csupán sarki fényt láttak, ez pedig kifejezetten gyanús volt, mintha csak el akarnának titkolni valamit. A mai napig nem sikerült lerántani a leplet a titokzatos esetekről, amiket Magyarország legfelkavaróbb ufó-észleléseiként is emlegetnek.

Itt lehet megnézni ezzel kapcsolatban egy videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás