promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Goromba pillanatok az RTL stúdiójában: Orbók Ilonát pökhendien szétoltották, páros lábbal szálltak bele a csinos Cápalányba
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Volt olyan Cápa, aki nem akart hinni a fülének. 

Most vasárnap az utolsó előtti részéhez érkezik a Cápák között 7. évada, utána ugyanis pár hetes szabadságra megy a roppant sikeres műsor. Március 3-án még képernyőre kerül az üzleti Reality, utána viszont átadja a helyét az RTL új sorozatának, A renitensnek. Erről itt írtunk korábban:

Ami azonban az épp aktuális adást illeti, korai lenne még temetni a műsort, sőt, rendkívül feszült pillanatokra kell számítani

Egy-egy új adással kapcsolatban mindig izgalmas kérdés, hogy kinek köszönhetünk majd emlékezetesebb pillanatokat: a vállalkozóknak, akik valamilyen különleges termékkel, szolgáltatással rukkolnak elő, és ehhez valamilyen nagyon markáns, egyedi személyiség is társul, vagy inkább a Cápáknak.

Utóbbi esetben vagy magára a vállalkozóra érkezik valamilyen epés megjegyzés (van akit imádnak a Cápák, van akinek rögtön az arcába mondják, hogy teljesen komolyan vehetetlen), vagy a Cápák között indul el az adok-kapok. Az új adásban főleg ilyen pillanatokra kell számítanunk.

Az új rész egy adott pontján Orbók Ilonát szólják meg meglehetős érzéketlenséggel a Cápatársak. Az egyik jelentkező magas cégértéke és az alacsony bevétele igencsak kiborította Moldován Andrást (bár lássuk be, ez annyira nem meglepő), ekkor mondja a Balogh Péternek, hogy ez kész agyrém. Orbók Ilona viszont nem érti miért nem hisz ebben a dologban Moldován és Balogh, amire utóbbi meglehetősen pökhendien válaszol:

"Mert nem hiszünk a csodákban és a mesékben."

Hogy Orbók Ilona helyreteszi-e a két elszabadult Cápát, az majd ma kiderül, azonban az RTL közzétett egy másik beharangozóvideót is, ahol már Balogh Levente is csillogtatja az alkudozós, illetve retorikai képességeit. Az egyik jelentkezőnek egy ponton ajánlatot tett az ásványvízkirály, aki azonban jelezte, hogy ő nem a hasára ütve érkezett befektetésért az RTL stúdiójába, hanem komoly számítások alapján van meghatározva az összeg.

"Az enyém is" - vágja rá epésen Balogh Levente.

Még nem tudjuk, miről van szó pontosan, de azt igen, hogy Moldován András és Balogh Levente se tartja hülyeségnek. Ezt a jelenetet itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás