promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL magára haragította az embereket, a csatorna dühítő döntése komoly felháborodást okozott a Cápák között nézőinél
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL olyan döntést hozott a Cápák között-ről, ami felháborította a nézőket.

A Cápák között jött, látott, és letarolt mindent. Az RTL üzleti showműsora folyamatosan kiemelkedő nézettséggel futott vasárnap esténként, mindig a heti toplista élén élmezőnyében végzett. A csatorna ígérete szerint az idei lesz a Cápák között eddigi leghosszabb évadja, de mégsem fogják egyben leadni, hanem hasonló stratégiához folyamodnak, mint a TV2 a Szerencsekerék-nél.

Az RTL ugyanis úgy határozott, hogy határozott szünetre küldi a Cápák között-et, április 28-áig nem is lesz képernyőn, hanem addig A renitens című bűnügyi-vígjátéksorozatukat fogják adni Gáspár Kata főszereplésével. Ennek nagyon nem örülnek a nézők, hiszen sokan emiatt várták mindig a vasárnap estéket, és jó néhányan nem is értik, hogy ha valami ennyire fut és ennyire nézett, akkor miért veszik le a képernyőről.

Nos, az RTL így akarja elérni, hogy a Cápák között tovább tudjon képernyőn maradni, vagyis hogy a rekordhosszúságú évad kitartson a nyári uborkaszezonig. Hogy A renitens milyen nézettséggel fog futni, azt nem lehet megjósolni, mindazonáltal a kritikusok, és mindenki aki eddig online belenézett a sorozatba, nem túlzottan volt elragadtatva tőle. Kérdés, lesz-e megint akkora bukás, mint ...a szomszéd tehene.

A Cápák között tehát a 9. rész után szünetre vonul, a nézők nagy bánatára. A szünet előtti utolsó részben ismét olyan vállalkozókat és vállalkozásokat ismerhettünk meg, amik komoly jövő előtt állnak, és amikről biztos hallani fogunk még, de olyanokról is, amiknek abszolút semmi értelme.

A Pirategames megálmodói, Pere László és Leel-Őssy Zoltán mertek nagyot álmodni, és elhozták játékgépépítő vállalkozásukat a Cápák közöttbe. Magán és céges megrendeléseket is teljesítenek itthon, de szeretnének kijutni a külföldi piacra. A játékgép-gyártó vállalkozók viszont nem tudták megmondani, mekkora volt a bevételük és milyen profitot termeltek - magyarán a saját számaikkal nem voltak tisztában -, ez pedig gyanús volt a Cápáknak, főleg hogy előtte 49 százalék részesedést kínáltak nekik a cégükből.


A Guseo pesto-ról viszont biztos hallani fogunk még. Guseo Zsuzsa a Cápák között történetének egyik legfinomabb befektetési lehetőségét hozta el a Cápáknak, igazi olasz életérzéssel készült nekik. Elárulta, hogy a pesto a második legtöbbet fogyasztott tésztaszósz a világon, amit ő 25 éve készíti családja részére. A recept tökéletesítése után pedig elindította vállalkozását, ami eddig organikusan növekedett.

Bár a pesto lenyűgözte a Cápákat, végül egyikük sem tett ajánlatot.


Kutasi-Oaje Henrietta és férje, Kutasi Attila olyan szállásközvetítő oldalt hozott létre, ami – állításuk szerint – másképp mutatja be a lehetőségeket Magyarországon, mint nagyobb konkurenseik. Szóval csináltak egy sokadik szálláskereső oldalt, aminek nem is volt még bevétele, semmi pénzt nem termelt nekik, de megpróbáltak a semmire 30 milliót kérni a Cápáktól.

A befektetők arra kérték a házaspárt, hogy hagyják abba ezt az egészet, mert semmi értelme annak, amit csinálnak.


Lenyűgözte a Cápákat a fiatal fogász. Az eDentin alapítója, Dr. Heródek Péter fogászati innovációt hozott a Cápák elé. Tanulmányai során betekinthetett az egészségügyben rejlő digitalizációs megoldásokba is, így került kapcsolatba a telemedicinával egy barcelonai biznisz egyetemen. Létrehozott egy online konzultációs oldalt, ehhez akart most befektetőt találni, de nem járt sikerrel.


Nagy Iván, a SunCity BBQ alapítója és tulajdonosa speciális grill és bbq fűszerek készítésével foglalkozó üzemet vezet. A fűszerek kikísérletezése után vállalkozása piacvezető lett, ma már szakboltokba és két nagyobb hazai áruházlánc üzletébe is bekerültek a termékei. Emellett pedig több európai országba is szállít.  A SunCity BBQ alapítója természetesen kóstolót is hozott a Cápáknak, Moldován Andrást a kezdetektől lenyűgözte a dolog:

„Sok szép pillanata van ennek a műsornak, de most 7 évad után a csúcsra értünk”

- fogalmazott a sertésmogul, aki végül be is szállt az üzletbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás