promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris bajban a TV2 új műsora? A nézők vehemens ítéletet mondtak a Házasság első látásra első adása után
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézők kemény véleményeket fogalmaztak meg rögtön a Házasság első látásra első adása után.

A TV2 újratervezte a hétköznap esti műsorait, és teljesen lecserélte őket. Távozott a nagy sikerrel futott Kincsvadászok és a Szerencsekerék, helyükre érkezett vadonatúj produkcióként a Házasság első látásra, és a Hazatalálsz című sorozat 2. évadja. De vajon jó ötlet volt ez a TV2 részéről? A nézők ugyanis rögtön az első adás után vehemens véleményeket fogalmaztak meg.

A Házasság első látásra egyébként egy világszerte sikeres formátum, már 30 országban tűzték képernyőre Ausztráliától, Olaszországon át Norvégiáig, és közel 100 évadot élt meg. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához.

A különleges televíziós formátumban a szereplők az ideális pár megtalálását egy szakértői csapatra bízzák. Arra vállalkoznak, hogy teljesen vakon, a szakértői csapat által számukra ideálisnak talált partnerrel, az első találkozásukkor összeházasodnak. A pszichológia területén elismert szaktekintélyek gondosan, tudományos alapokra támaszkodva, és a szakmában szerzett tapasztalataik alapján kutatják fel számukra a tökéletes társat. A kísérlet olyannyira valós, hogy a párok először tényleg az esküvőn találkoznak csak, ott pillantják meg egymást és miután kimondták a boldogító igent, kezdetét veszi életük legnagyobb kalandja.

Ez egyébként nagyon izgalmas reakciókat és pillanatokat tud eredményezni, de kérdés, vajon a magyar nézők is vevők erre? Nos, egyelőre úgy tűnik, eléggé megosztó a Házasság első látásra. A műsor közösségi oldalán egyértelműen látszik a kommentekből, hogy a nézőket lekötötte a produkció, és máris elmélkednek arról, vajon tényleg összeházasodnak-e az első adásban oltár elé állított párosok.


Eközben a TV2 közösségi oldalán már vehemens véleményeket is olvashatunk azoktól a nézőktől, akik belenéztek a műsorba, és nem nyerte el a tetszésüket; meg olyanokét is, akik hiányolják a Kincsvadászokat.

„Ez az egész egy hülyeség. Mire jó ez? Találjon mindenki párt, de nem így”

„Belenéztem. Az a 2-3 perc pont elég is volt”

„Az efféle hülyeségeket komolyan is veszi valaki, aki nézi ezt a sok baromságot? Csak gyerek/ek ne legyen egyik oldalról se....mert tönkre teszik a kis életüket...”

„Ez a műsor helyett lehetett volna a Kincsvadászokat adni és utána a Hazatalálsz sorozatot”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás