promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnal változtat a TV2, több műsor is repül a csatornáról, teljesen átalakulnak a főműsoridők
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 azonnali változásokat eszközöl a főműsoridős produkcióknál.

Pár órája írtuk meg, hogy az RTL-ről távozik Az ugrás című vetélkedő, mivel elfogytak az adások. Gundel Takács Gábor műsorát nagyon megkedvelték a nézők, szóval biztos, hogy lesz még folytatása, most viszont lekerül a képernyőről, és helyette Az álommeló 2. évadja lesz műsoron, amiben Balogh Levente ismét elnöki asszisztenset keres.

Most viszont kiderült, hogy a TV2-n is azonnali változások lesznek a főműsoridős produkcióknál - több kiemelt műsoruk is távozik, és mások érkeznek a helyükre.

A nézőknek amúgy is elegük volt már a Szerencsekerék-ből, mert egyrészt túl sok ismétlést adtak belőle, másrészt Kasza Tibi már túltolta a bohóckodást. A nézők emiatt kezdtek elfordulni a produkciótól, és inkább Az ugrás-t nézték az RTL-en. Érezhetően visszaesett a Szerencsekerék nézettsége, és egyelőre azt sem tudni, hogy visszatér-e még idén a képernyőre, vagy a TV2 esetleg úgy érzi, hogy ráfér egy hosszabb szünet az ország legpörgősebb showjára.

A Szerencsekerék január 2-a óta képernyőn van, de március 15-én, pénteken véget ér. Az utolsó adást aznap 18:55-től láthatjuk majd a TV2-n, hiszen a nemzeti ünnep miatt nem lesz Tények Plusz.


De nem csak Kasza Tibiék távoznak, hanem Tilláék is. A Kincsvadászok január 22-én debütált a csatornán, és azóta is minden hétköznap este újabb adásokkal jelentkezett - kivéve március 8-án és 12-én.

A Kincsvadászok utolsó része március 14-én kerül adásba. Tekintve, hogy hatalmas siker, nem lenne meglepő, ha hamarosan bejelentenék a 2. évadot.


Na, de mik lesznek az említett főműsoridős műsorok helyett? Március 18-án, hétfőn indul el a Hazatalálsz című sorozat 2. évadja, illetve a Házasság első látásra című reality, aminek műsorvezetője Szabó Zsófi lesz.

Az izgalmas műsorba 6 nő és 6 férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak. 3 elismert párkapcsolati szakértő kíséri őket az úton, akik arra vállalkoztak, hogy tudományos módszerek, és személyes tapasztalatok alapján a műsorba jelentkezők közül megpróbálják azokat a szingliket megtalálni, akik tökéletes társai lehetnek egymásnak. Hogy kik ők? Gaál Viktor pszichológus, fő szakterülete az érzelmi intelligencia kutatása, Tóth Melinda pszichológus, aki kötődéssel, elköteleződéssel kapcsolatos problémák kezelésével foglalkozik, valamint Sarkadi Bálint klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szexológus tanácsadó. Ők hárman tehát tudományos módszerekkel keresik meg a tökéletes párt azoknak, akik szinte már feladták a reményt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás