promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt Gundel Takács Gábor műsorából, Az ugrás lekerül a képernyőről
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezzel vége Az ugrás-nak.

Jó ötlet volt az RTL-től, hogy ismét egy komoly vetélkedőt tettek képernyőre, Gundel Takács Gábor műsorát hamar megkedvelték a nézők, azonban most kiderült, hogy meg vannak számlálva a napjai - hamarosan itt a vége.

Mint köztudott, Az ugrás készítői nem Magyarországon, hanem Hollandiában vették fel az adásokat, emiatt pedig az egész stábot, és 270 játékost utaztattak ki. A nézők bizonyára abban bíztak, hogy az RTL most egészen a nyári időszakig képernyőn fogja tartani a kvízműsort, de sajnos csalódniuk kell.

Gundel Takács Gábor vetélkedőjének legutóbbi adásában is bőven voltak izgalmas pillanatok: miközben Az ugrás kapitánya, József félelmein túllépve sikeresen teljesítette a 10. szintet és hazavitte az 5 millió forintos főnyereményt, voltak olyanok is, akik nem voltak ennyire szerencsések. Magabiztosságuk ellenére több játékos is a mélybe zuhant.

Az ugrás csapatkapitánya ügyesen taktikázva eljutott az utolsó szintig, ahol hiába élhetett volna egy segítséggel, úgy döntött, enélkül veti magát a mélybe.

„Egyszer állok itt”

- magyarázta döntését, majd választott.


A szerdai adás emlékezetes részei közé tartozott, amikor ​Az ugrás műsorvezetője, Gundel Takács Gábor a második szint teljesítése után felfedte a játékos előtt, hogy valójában mi is Európa leghosszabb nevű települése. Ráadásul azt is elárulta, hogy milyen kihívások árán tanulta meg ezt egy életre még a Játék határok nélkül forgatása alatt a 90-es években.


Mint mondtuk, Az ugrás már nem sokáig lesz képernyőn, hamarosan véget ér, ennek pedig nagyon egyszerű oka van: elfogytak az adások. Viszont biztosra vehetjük, hogy lesz még folytatása Gundel Takács Gábor műsorának, de hogy mikor térhet vissza, azt nehéz lenne megjósolni.

Az ugrás utolsó adását március 22-én, pénteken láthatjuk majd, aztán jön a helyére Az álommeló 2. évadja, amiben Balogh Levente ismét az elnöki asszisztensét keresi. Az álommeló új részeit március 25-étől láthatjuk majd az RTL-en.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás