promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Káosz tört ki Az ugrásban, Gundel Takács Gábor kíméletlen szavai után mindenki csak kapkodta a fejét
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gundel Takács Gábor csak kapkodta a fejét az egyik játékos váratlan akciója miatt.

Néhány héttel ezelőtt elindult az RTL új vetélkedője, Az ugrás, ami Gundel Takács Gábor vezetésével debütált a csatornán. A műsor nagy várakozásokkal indult el a csatornán, az emberek biztosak voltak benne, hogy műsor egy nagyon izgalmas, szórakoztató vetélkedő lesz, ugyanis mindenki úgy gondolta, hogy a legendás műsorvezető nem adja bármilyen produkcióhoz a nevét.

Sokáig egyébként úgy is tűnt, hogy Gundel Takács Gábor új műsorát, Az ugrást imádják a nézők, amit bizonyított az a tény is, hogy a 7. héten minden hétköznap legyőzte a vele egy időben futó Szerencsekereket.

Úgy látszik azonban, hogy később valami megváltozott, a friss adatok szerint ugyanis mostanra nagyot gyengült Az ugrás és visszaerősödött Kasza Tibi műsora a Szerencsekerék, a TV2 másik műsora a Kincsvadászok pedig hatalmasat nőtt, és szinte lealázott mindenkit maga körül.

Erről az alábbi cikkünkben számoltunk be részletesen:

A műsor azonban mindezek ellenére természetesen rengeteg izgalmat tartogat magában. Az egyik legutóbbi adásban például Gundel Takács Gábor is csak kapkodta a fejét attól ami a stúdióban lejátszódott.

Az egyik játékos Orsolya ugyanis annyira túlmozgásos volt, hogy Gundel Takács Gábor is feszültté vált a hölgy aktivitása miatt. Az ugrás műsorában a két állításos szinten indított és egy reklámokkal és egy a spanyol himnusszal kapcsolatos állításokat kapott.

Orsi pedig igen gyorsan kitalálta, a megérzéseire hagyatkozva, hogy a himnusz lesz a jó válasz. Ugrott is és természetesen nem is esett, le, a sikertől megrészegülve azonban még ott a hídon kezdett volna ugrándozni örömében. Gundel Takács Gábor azonban rémülten kiparancsolta onnan, sőt segített is neki kijutni az ingatag helyzetből. A műsorvezető jelezte is neki, hogy csak a stabil részeken örüljön ugrálva máshol ne!

A hölgy egyébként ezt követően még több jó válasz adott, többször is ugrott, de már finoman csinálta, tehát szót fogadott a műsorvezetőnek, a jelenetek azonban így is meglehetősen veszélyesnek tűntek.

Forrás: Kiskegyed

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás