promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris befellegzett Az ugrásnak? A nézők ezzel a lépéssel egyértelműen kifejezték mit gondolnak Gundel Takács Gábor műsoráról
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik a nézőket már nem igazán hozza lázba Gundel Takács Gábor új műsora.

Sokáig úgy tűnt, hogy Gundel Takács Gábor új műsorát, Az ugrást imádják a nézők, amit bizonyított az a tény is, hogy a 7. héten minden hétköznap legyőzte a vele egy időben futó Szerencsekereket.

Úgy látszik azonban, hogy most valami megváltozott, a friss adatok szerint ugyanis mostanra nagyot gyengült Az ugrás és visszaerősödött Kasza Tibi műsora, a TV2 másik műsora a Kincsvadászok pedig hatalmasat nőtt, és szinte lealázott mindenkit maga körül.

Az RTL új vetélkedője, Az ugrás kezdetben még nagy sikert aratott, ám ennek ellenére látható volt, hogy nem fog kiemelkedően jól alakulni a további sorsa, ez pedig a múlt héten be is igazolódott, az előző héthez képest ugyanis nagyot csökkent a nézettsége mind a fiatalok, mind a teljes lakosság körében.

A port.hu beszámolója szerint Gundel Takács Gábor műsorát a premierhéten még 196 ezren néztek egy-egy adást átlagosan, ez a szám a múlt hétre 158 ezerre esett vissza, a 19,3 százalékos közönségarány pedig mindössze 15,4 százalékra csökkent.

Ez azonban csak a középérték volt, a napi nézettséget alapul véve pedig már az előző héten is látszott, hogy az első két adás számait már egyáltalán nem sikerült megismételniük a maradék három napon, sőt, meredek csökkenésnek indultak a nézettségi mutatók.

Ez a csökkenés a múlt héten is folytatódott, a teljes lakosság körében a premierheti 559 ezres átlagos nézőszám múlt hétre 493 ezerre csökkent, a közönségarány 16,1 százalékról 14,4 százalékra esett.

A fiatalok körében ugyanakkor ötből négy napon még megelőzi a TV2-n azonos időben látható Szerencsekereket,  Kasza Tibi műsora egyedül hétfőn nyert Gundel Takács Gábor ellenében.

A Szerencsekerék átlagos nézőszáma egyébként a fiatalok körében 156 ezerre erősödött az előző heti 145 ezerről, a közönségarány 14,4 százalékról 15,4 százalékra nőtt, vagyis pontosan annyi lett, mint Az ugrásé. Ebből pedig az következhet, hogy Az ugrásban csalódott nézők visszatérhettek Kasza Tibihez.

Ha pedig ez nem lenne elég a teljes lakosság körében a Szerencsekerék bőven megelőzi Az ugrást: Gundel Takács Gábor műsora 493 ezer nézőt vonz átlagosan, a közönségarány itt 14,4 százalék, míg a Szerencsekerék pedig 618 ezer nézőt ültet a tévék elé 18,2 százalékos közönségaránnyal.

Ezek az adatok tehát nem túl bíztatóak az RTL sikervárományos műsorának jövőjének szempontjából. Mi mindenesetre kíváncsian várjuk, hogyan alakulnak a számok a következő időszakban.

Az ugrás tegnapi adásából egyébként kiderült, hogy mi volt Gundel Takács Gábor jele az óvodában, amit az alábbi videóból most te is megtudhatsz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás