promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lélegzetelállító lakásban él Sydney van den Bosch a vőlegényével, mesés otthonukat egy tavasztündér sem rendezhette volna be ízlésesebben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch álomlakása sem semmi, de ha megtudod féltve őrzött titkát, leesik az állad.

Már egy ideje visszatért a Szerencsekerék a képernyőre, 2023 decemberében pedig egy újabb évad kezdődött el, ismét a TV2 csatornáján. A műsorban természetesen most is két civil játékos küzd egy ismert ember társaságában a mesés pénzösszegekért és az autóért.

Természetesen az adások műsorvezetője továbbra is Kasza Tibi, akinek Sydney van den Bosch segít felfedni a feladvány betűit, ő ugyanis a Szerencselány. A gyönyörű műsorvezetőnő már elég régóta szerepel a nyilvánosság előtt, ám akadnak olyan dolgok a múltjából melyekre sokáig nem derült fény.

Ilyen például a születései neve, Sydney van den Bosch leánykori nevét ugyanis sokáig még iskolatársai sem tudták.

A Szerencsekerék néhány nappal ezelőtti adásában azonban fény derült az évtizedes titokra. A TV2 szerencselánya ugyanis mint azt sokan tudhatják Hollandiában született, éppen ezért leánykori neve nem más mint Sydney Alexandra Viktória van den Bosch volt, ez viszont a magyar barátainak sokáig egyáltalán nem volt egyértelmű.

A Szerencsekerék adásában ezzel kapcsolatban Sydney elárulta azt is, hogy az osztálytársai mindezért sokáig Sziszinek és Sziszkónak hívták, és csak körülbelül 14 éves korában vallotta be, hogy valójában Sydney, és nem Szilvia az eredeti neve.

Nem is csoda, hogy a barátai is teljesen megdöbbentek a valóság hallatán, a beceneve viszont megmaradt, még évekkel később is ezt használják közeli ismerősei és hozzátartozói.


Sydney van den Bosch-t egyébként nemrég jegyezte el új szerelme, bár ez elég komoly visszhangot keltett, mivel nem sok idő telt el, hogy elvált előző férjétől. A Szerencselány nemrég betekintést engedett mesés lakásába is, ahol egészen február végéig állt a karácsonyfa.

Most, hogy leszedte az ünnepi örökzöldet, készített pár képet letisztult otthonáról, ahol a bézs és a fehér szín dominál, kiegészítőként, dekorációként pedig gyönyörű virágos díszek színesítik az ízléses kis lakást.

„Örülök, hogy sikerült leszednem a karácsonyfánkat de őszintén szólva hiányzik... olyan üres nélküle a lakás (remélem, nem csak én érzek így). Közben igyekeztem beépíteni egy kis Valentin-napot, egy kis tavaszt a fészkünkbe, de még nem látom át, nem érzem az új dekorációk lehetőségét a tavaszra... talán majd a húsvét újra megbolondítja az otthonunkat”

- írta a közösségi oldalán Sydney van den Bosch, akinek képet alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás