promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Verekedés tört ki a Szerencsekerék stúdiójában, komoly slamasztikába került Kasza Tibi műsora
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A bokszoló elverte a játékosokat, és hazavitte a milliókat. Előbbit csak képletesen, de néhány ütés még így is elcsattant a TV2 stúdiójában.

A Szerencsekerék eddig magabiztosan vezette a hétköznapi nézettségi statisztikákat, jóllehet fénye megkopott kicsit a korábbi adásokhoz képest. Azonban kijöttek a nézettségi adatok, és nagyon úgy tűnik, hogy az RTL új gameshowja Gundel Takács Gáborral alaposan elverte a port a Kasza Tibin és a Szerencsekeréken.

Utóbbinak 10 százalékkal csökkent az átlagos közönségaránya, miközben Az ugrás száguld. Komoly slamasztikába került tehát a TV", az egyik slágerműsorát gyűri le a konkurencia napról-napra, és nem úy tűnik, hogy ki tudnak belőle mászni.

A Szerencsekerék azonban azzal is rontja az esélyeit, hogy folyamatosan ismétléseket adnak, amivel sok nézőt megvezetnek - rendszeresen az ezzel kapcsolatos felháborodott kommentek. Éppen ezért rendkívül irónikus, hogy a legutóbbi adás után nem csak elégedetlenkedő, Kasza Tibire megorroló megjegyzésekkel volt tele a kommentszekció.

"Inkább ez mint az Ugrós abban alig nyert valaki eddig."

"Igen, megérdemelte. Ma egész jó volt az adás. Tibor visszafogottabb volt és a játékosok is szimpatikusak voltak, de nem volt szerencséjük a forgatással."

A dolog iróniája azonban, hogy ezúttal is ismétlést láthattunk. Végre pozitív visszajelzéseket is kap a műsor a nyilvános Facebook oldalán, és akkor arról is kiderül, hogy csak ismétlés.

Ami magát a játékot illeti, az adásnak igencsak jó szájízt kölcsönzött, hogy a fináléba bejutó játékosnak sikerült nyernie, és több millió forintot vitt haza. A győztes egy civil játékos volt, aki az adás előtti bemutatkozásában elárulta, hogy profi bokszolói karrier áll mögötte, számos övet szerzett az évek során.

Ilyet azonban még nem láttunk a Szerencsekerékben.

Akkor került sor a címben is jelzett verekedésre, Sydney van den Bosch ugyanis kesztyűt húzott, és vett néhány leckét Pétertől, miközben Kasza Tibi csak a háttérből figyelte mi történik. A szerencselány nem kímélte a bokszolót, minden erejét beleadta a verekedésbe, az övet végül mégis Kasza Tibi emelhette a magasba. Az erről szóló adásrészleteket itt tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás