promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ruha nélkül ült az ablakba Sydney van den Bosch, formás testét egyetlen ruhadarab sem borította
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney van den Bosch megszabadult a ruháitól.

Sydney van den Bosch idén 10 éve jelentkezett a TV2-ön megrendezett A szépségkirálynő című műsorba, ahol bejutott a legjobb 16 döntős közé, de a koronát sajnos nem kapta meg. A következő évben újra próbálkozott, a Magyarország szépe versenyen mérettette meg magát, ahol ismét bejutott a döntősök közé, és bár itt sem ő lett a királynő, megválasztották II. udvarhölgynek, majd felkérték arra, hogy képviselje hazánkat a Miss Earth világversenyen.

Sydney van den Bosch-ról kevesen tudják, hogy a teljes neve Van den Bosch Sydney Alexandra Viktória, hogy nagyon jó barátnője a 2013-as Miss Universe Hungary győztesének, Kárpáti Rebekának, hogy az édesapja holland, a nagymamája francia származású, a keresztapja pedig olasz, hogy több filmben is vállalt statisztaszerepet, illetve nemcsak néptáncolt, de versenytáncolt és balettozott is.

Akkor vált szélesebb körben ismertté, amikor bekerült a Farm VIP első évadjának versenyzői közé, majd 2021-ben az ország legpörgősebb showjának, a Szerencsekerék betűforgatója lett. Kasza Tibi műsorának már az 5. évadját tűzte képernyőre a TV2 decemberben, Sydney van den Bosch pedig továbbra is üde színfoltja a produkciónak.

A szerencselány a napokban igen izgalmas képet, egy pikáns villantást posztolt magáról, amin egyetlen ruhadarab sincs rajta. Sydney van den Bosch egy ablak előtt ül, és csupán a takarója rejti el formás testének intim titkait. A kommentelők teljesen odáig vannak Sydney ablakos villantásától; volt, aki a Bikini egyik slágerének dalszövegét írta a fotó alá:

„Adj helyet magad mellett
Az ablakhoz én is odaférjek
Meztelen válladhoz érjen a vállam
Engedd, hogy megkívánjam”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás