promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kárpáti Rebeka idősebb párja ezt a formás testet szoríthatja magához, minden a helyén van, nem csoda a rajongás és a luxus
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tökéletes karácsonyi tartalom.

Kárpáti Rebeka óriási kedvencünk itt a Promotions.hu-nál, mindig kíváncsi szemmel böngésszük az internetes felületeit, lenyűgözően elegáns és ízléses fotókat szokott magáról közzétenni.

A minőségi fényképekhez persze megfelelő modell is kell, és Rebekánál szebb nőt még rajzolni is igen bajosan lehetne. Az elbűvölően bájos műsorvezetőnő, szépségkirálynő még mindig csak 29 éves, 1994-ben született, édesapja egy bizonyos R. Kárpáti Péter, akit gyakorlatilag egy egész ország nézett napról-napra hosszú évekig, amíg a Barátok közt nevű példátlanul sikeres, magyar gyártású telenovellában játszotta a Berényi család egyik meghatározó tagját, Andrást.

Rebekát 2012-ben Soltvadkert szépének választották, és amikor leérettségizett a híres budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium dráma tagozatán, még abban az évben megkapta a Miss Universe Hungary címet is, aminek köszönhetően az ifjú hölgynek hatalmas kalandban lehetett része: akkor még békésebb idők jártak, Rebeka egy hónapot töltött a globális Miss Universe verseny keretén belül Moszkvában.

Ezt követően egy rövid ideig lakott a divat egyik európai (de világszinten is kiemelt jelentőségű) központjában, az olaszországi Milánóban is, ahol modellként dolgozott.

Rebeka nem csak gyönyörű, hanem okos is: kommunikátori diplomát szerzett a Budapesti Metropolitan Egyetemen, és a média világába is belekóstolt: műsorvezetőként több produkció is alkalmazta őt, és édesapjához hasonlóan ő is belekóstolt a sorozatszínészetbe, a Jóban rosszban című sorozatban játszotta Révész Bori karakterét.

Ezen a fotón, amit Rebeka az Instagramon tett közzé, Rebeka olyan gyönyörű alakot villantott, hogy ha a földönkívüliek azt kérnék tőlünk, hogy mutassunk egy női nem szépségét tökéletesen reprezentálandó fotót, valószínűleg ezt küldenénk nekik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás