promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna Balogh Edinával bújt ágyba, csak egy vékony selyemköntös fedte formás testüket
Borítókép:  YouTube/Biotech Usa Magyarország
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén korábban érkezett a Jézuska.

A Barátok közt valóságos fogalom a magyar televíziózásban. A magyar gyártású sorozat még az első magyar telenovella, a Szomszédok sikerét is felülmúlta, 1999-től kezdve 23 évadon keresztül, 2021-ig ment az RTL Klubon.

A sorozatnak annyi színész köszönheti a karrierjét, hogy szinte felsorolni sem lehetne. Voltak, akinek egész színészi karrierjük a sorozatban kezdődött, voltak a szereplők közt már befutott, híres színházi és filmszínészek is, sokan pedig a média más ágaiban csináltak karriert a sorozatból indulva, például műsorvezetők lettek.

A sorozat dramaturgiája nem volt túl bonyolult, 23 év alatt ami emberi kapcsolatokban elképzelhető, az megtörtént: szerelmek, szakítások, házasságok, kisbaba, vetélés, rablás, verekedés - sokszínű, mint az élet maga. 

A sorozat egyik ikonikus eleme volt, hogy a producerek jó érzékkel gyűjtötték össze körülbelül az ország legszebb színésznőit: számtalan sorozatbeli karakter vált a férfiak álmává, még ma is sokan tudják, kiről van szó, ha azt mondjuk hogy Barátok közt Zsófia, Tilda, vagy Kinga.

A Story magazin idén nagyon kedves karácsonyi ajándékkal készült olvasóinak: közös ágyba vitték a Barátok közt három egykori színésznőjét.

A három egykori Barátok közt üdvöske nem más, mint Zsófi, Kinga, és Hanna, vagyis Lékai-Kiss Ramóna, Balogh Edina és Nyári Diána. Balogh Edina tette közé a fényképeket Instagram oldalán, amiken kezükben valószínűleg egy pohár pezsgővel, nagyon jókedvűen pózolnak a kamerának, pizsamában, és fürdőköpenyben is.

Edina állítása szerint már csak nagyon ritkán van lehetőségük így hármasban összejönni, ezért különösen örültek a magazin felkérésének, az eredmény rendkívül vonzó és elegáns fotósorozat lesz, valószínűleg sokan örülnének a három színésznőnek karácsonykor a fa alatt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás