promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 62 évesen a Szomszédok Vágási Jutkája, az elbűvölő Ivancsics Ilona
Borítókép:  Screenshot (YouTube)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ikonikus sorozat ikonikus színésznője sokak kedvence a mai napig.

A Szomszédok című sorozat minden bizonnyal a mai napig sok százezer magyar egyik kedvelt szériája, ugyan már nagyon régóta véget ért, ennek ellenére generációk emlékezetébe égett bele ikonikus jeleneteivel, és kionikus műsorkészítési gyakorlatával. Vannak olyan részek, amelyem a mai napig visszatérnek egyéb műsorba, és egyfajta végeláthatatlan kulturális teret alakítanak ki a magyar kultúrában.

A sorozat egyes képei és ikonikus mondatai pedig a mémkultúra szerves részei is lettek az évek alatt. Ha másból nem, legalább képkivágásokból, rövid bejátszásokból és a YouTube-ra feltöltött rövid videókból mindenki ismeri a Szomszédok sorozatot, amely hivatalosan 1987 és 1999 között vetíttettek a tévében. Az utolsó részt 1999. december 30-án láthatta a publikum. Azóta persze nagyon sokszor ismételték, legutóbb pedig 2017-ben adták le.

A Szomszédok történetéből amúgy 331 epizód készült el.

Vágási Judit Végési Ference felesége volt, a sorozatban tanárnőt alakított, a szerepet pedig nagyon jól játszotta el Ivancsics Ilona. Jutka amúgy ének és rajz szakos tanár, és szinte az összes epizódban felbukkan. Kevesen tudják, de a sorozatbeli karakter lánykori neve Szőllősy Judit.

Ivancsics Ilona ritkán áll kamerák elé, nem is olyan régen viszont az M5 kulturális csatornán még a házát is megcsodálhatták azok, akik megnézték a vele készült rövid riportot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás