promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney van den Bosch bugyiban és melltartóban mutatta meg magát: fenekét aligha takarja valami az észveszejtő videójában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dögös karácsonyi videóval jelentkezett Sydney van den Bosch.

Sydney van den Bosch, a TV2 szerencselánya mindig makulátlan külsővel jelentkezik a tévében. Ez a szépségkirálynői megmérettetésből is fakadhat, ugyanis a fiatal lány 2013-ban jelentkezett ugyanis  A szépségkirálynő című műsorba, ahol bejutott a legjobb 6 közé. Utána a Magyarország Szépe versenyen II. udvarhölgynek választották, majd felkérték, hogy képviselje hazánkat a Miss Earth világversenyen. Nemrég a Dancing with the Stars műsorában láthatták a nézők, ahol viszonylag hamar ki is esett partnerével. Ám egyáltalán nem kellett sokáig várniuk a rajongóinak, Kasza Tibi műsorvezetésével ismét visszatért a TV2 képernyőjére a Szerencsekerék. 

A most 28 éves modell a közösségi-oldalán azért szereti megmutatni a dögösebb oldalát is. Többször fordult már elő, hogy hiányos öltözetben fotózták le, vagy esetleg úgy, hogy egyáltalán nem is volt rajta ruha. Nemrég egy olyan videó is felkerült róla, amelyben igencsak vadítóra vette a figurát és vadító fehérneműben parádézott. Most egy újabb hasonló videót töltött fel az oldalára, ezennel karácsony alkalmából,  ahol szintén elképesztően szexi fehérneműben látható.

A karácsonyi hangulatú videója elején máris ruha nélkül látható, csakis egy fekete melltartó és egy bugyi van rajta. Majd a felvétel végén ismét egy olyan szerelésben látható, amelyből szinte majdnemhogy kiesnek a mellei. 

Legyen szó egy csinos karácsonyi partyról vagy épp mézeskalács sütésről… ahogy a mellékelt videó mutatja is

- írta a csinos modell a bejegyzéséhez. 

A rövid kis videó azonban igencsak tetszett a követőinek, a férfi rajongóit pedig egyenes elvarázsolta a szexi ruháival. Elképesztően sok hozzászólás érkezett arra, hogy Sydney megmutatta magát fehérneműben. 

- Ez igen Sydney - olvasható az egyik hozzászólásban. 

 - Egyszerűen gyönyörű - jegyezte meg egy másik követője. 

- Aaaajjjj, de cuki vagy! - írta neki egy harmadik hozzászóló. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás