promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney van den Bosch csak úgy ragyog emellett a férfi mellett: volt férjének fájdalmas lehetett így látni a dögös szépségkirálynőt
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régi felvételek kerültek elő, ilyen volt Baronits Gábor párjaként Sydney van den Bosch.

Sydney van den Bosch modell és a Szerencsekerék cím műsor szerencselánya sokszor szeret szexi és sokat mutató fotókat mutatni magáról. Előfordult már olyan is, hogy félmeztelen fotó került elő róla, de fehérneműben is megmutatta már magát a követőinek. Nemrég bejelentette a válását, így a férfiak örülhetnek neki, hogy a dögös fiatal Sydney újra szingli. Egerszegi Tamás labdarúgóval alkotott egy pár hosszú éveken keresztül, korábban pedig egy ismert magyar színész volt a párja. Baronits Gáborral évekig voltak együtt, majd 2016-ban döntöttek úgy, hogy külön folytatják. 

Kevesen emlékezhetnek erre az időszakra, ám egy-egy régi felvétel mégiscsak megmaradt. Akkoriban másképp nézett ki Sydney, de már akkor is elképesztően dögös volt. Ráadásul ugyanúgy töltött fel sokat mutató fotókat a közösségi-oldalára Gábor párjaként is.

Annak idején a TV2 csatornáján az Aktív című műsor is futott, amelynek egy darabig Kulcsár Edina volt a házigazdája. Az egyik adásban pedig feltűnt a csinos szépségkirálynő is, aki ekkor még jócskán együtt volt Gáborral és még szóba is került a színész. Akkor arról mesélt, hogy nem bírta a szervezete azt a nyomást, ami az emberek elvárásai miatt nehezedett rá. 

Ennék ezekből a macaronokból ás úgy elcsábulnék, a Gábor viszont tényleg nem eszik ilyeneket és ú magától nem eszik ilyeneket. Kap valami cukormenteset

- hallható a TV2 műsorában, amikor Sydney arról vallott, hogy a reflux miatt nem ehet édességét. 

Íme, így nézett ki Gábor párjaként Sydney van den Bosch évekkel ezelőtt. 

Az egykori szépségkirálynő a Dancing with the Stars idei évadában is megmérettette magát, azonban hamar távoznia kellett a versenyből. Sok barátság is szövődött a forgatások alatt, Sydney-t pedig össze is hozták a Marics Petivel, akivel egy közös fotót töltött fel közösségi-oldalára. Azt azonban nem lehet tudni, hogy valójában mi van köztük, de biztosan jóban vannak egymással. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás