promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadtak Az ugrás nézői, olyan állítás hangzott el Gundel Takács Gábor műsorában, ami sokaknál kiverte a biztosítékot
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sok néz kiakad Az ugrás egyik állítása miatt.

Az ugrás tarol az RTL-en. Gundel Takács Gábor műsorát imádják a nézők, és ezt bizonyítja az a tény is, hogy a 7. héten minden hétköznap legyőzte a vele egy időben futó Szerencsekereket. A TV2 nézői egyébként is kiakadtak megint Kasza Tibi műsora miatt, nem csoda, hiszen, megint hülyének nézték őket, de az embereknek már Kasza Tibi állandó bohóckodásából is elegük van.

Az ugrás a 7. héten a toplista második helyén végzett, tehát azon a héten ez volt a második legnézettebb műsor a kereskedelmileg kiemelt célcsoportban. Azonban Gundel Takács Gábor műsorában is előfordulnak olyan esetek, amik ki tudják billenteni a nézőket a nyugalmi állapotukból, most is ez történt.

Ezúttal a Star Wars-rajongók azok, akik kiakadtak az egyik állítás miatt - pontosabban a játékos miatt, aki rossz állításra ugrott rá. Az egyik Star Wars-csoportban osztotta meg az egyik rajongó, hogy Az ugrás-ban volt egy állítás a Csillagok háborújával kapcsolatban, miszerint a Leia hercegnőt játszó Carrie Fisher a saját férjével együtt szerepelt Az ébredő Erő alcímet viselő 7. epizódban.

Ez természetesen nem volt igaz, már csak azért sem, mert Carrie Fisher egyetlen egyszer volt házas Paul Simonnal, vele is csak 1983 és 1984 között - Az ébredő erő pedig 2015-ben lett bemutatva. A Star Wars-rajongók egyszerre kiakadtak és örültek, hogy a rossz döntést hozó játékos lezuhant a mélybe.

„Látszik, hogy nem látta a Star Warst”

„De még ha nem is látta a filmet, képbe lehetett volna Carrie Fisherrel”

„Meg is érdemelte, hogy leesett, ilyenen elbukni...szégyen”

„Hát, az Erő nem volt vele, az biztos, de hogy az esze hol járt, az jó kérdés”

„Remélem egy éhes sarlacc várta odalent”

- írták a kommentelők; az utolsó hozzászóló arra a lényre utalt, amivel A Jedi visszatér-ben akarták megetetni Luke Skywalkert és barátait a Tatooine bolygón.

Az adásrészlet külön nem került fel, de aki kíváncsi rá, nézze vissza Az ugrás 1. évad 9. részében - 17 perchez kell tekerni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás