promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gundel Takács Gábor befejezi? Váratlan bejelentést tett Az ugrás műsorvezetője
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gundel Takács Gábor már tudja mikor fogja abbahagyni a tévézést.

Amióta csak elindult Az ugrás című vetélkedője az RTL-en, Gundel Takács Gábor ismét előtérbe került és rengeteg embert kezdett érdekelni nem csak a műsora, de a magánélete is. A műsorvezető egészen elképesztő számú, 1600 adásnyi vetélkedőt vezetett le már az elmúlt évtizedek során, friss interjújában pedig most többek között kitért arra is, hogy meddig tervezi még folytatni a pályafutását.

Mint kiderült Gundel Takács Gábor legfőbb hobbija az utazás és az idegen kultúrák felfedezése.

Szerencsés vagyok, mert a munkámnak köszönhetően rengeteget utazhattam

 árulta el a Meglepetés magazinnak.

A műsorvezető elmondta, hogy voltak olyan helyek, ahová vissza is ment, mert elsőre csak repteret, elsuhanó fákat és tévéstúdiókat látott, hasonlóan például a hivatásos sportolókhoz, akiket az egész világ irigyel, hogy a legszebb helyeken játszanak, de sokszor azt sem tudják, milyen valójában az Eiffel-torony vagy a Grand Canyon, mert bárhová mennek, csak a pályát látják, ahol játszanak, a medencét, amiben úsznak, és oda-vissza a repteret.

Gundel Takács Gábor beszélt arról is, hogy meddig fogja még csinálni karrierjét és mi lesz azután, hogy visszavonul.

Azért persze életem egy nyugalmasabb időszakában nekem is bőven lesz még hova utazni, rengeteg tervem van. De egyelőre élvezem a televíziós játékmesterkedést, ez számomra megunhatatlan hivatás. Ameddig él bennem játékosság, a kíváncsiság az emberek iránt, addig csinálni is fogom”

- hangsúlyozta, ám hozzátette azt is, hogy mindig is úgy gondolta, hogy nem élhet úgy a nap 24 órájában, mint egy ismert ember és ki is fejtette miért.

Főként, mert hiszem, hogy minden szakmának megvannak a maga Gundel Takács Gáborai, csak ők kevésbé szem előtt dolgoznak. Az én munkámhoz hozzátartozik, hogy látnak az emberek a tévében. A szórakoztatás fontos, de sokkal fontosabb az orvos, aki világra segít egy életet, vagy a tűzoltó, aki kihozza a kisgyereket az égő házból. Ezen gondolatok mentén én igyekszem a földön maradni, és remélem, nem torzult az ismertségtől a személyiségem. Nem érzem magam különbnek, csak mert szerepelek a képernyőn.

- mondta határozottan a műsorvezető, akinek eddigi televíziós pályáját rengeteg szeretet övezte, ám mint mondja, azért meg-megtalálták a negatív visszajelzések is. Mind kifejtette olykor sok igazságtalanság csattant rajta, találkozott irigységgel, gyűlölettel, elfogultsággal, de megvannak a saját normái, amik mindig átsegítették őt a nehezén.

Elfogadtam, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni, és nincs olyan ember, akit mindenki szeret.

- emelte ki Az ugrás műsorvezetője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás