promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a bájos fogorvosnő Gundel Takács Gábor ritkán látott felesége, Az ugrás műsorvezetője már több mint 33 éve él boldog házasságban Ágotával
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gundel Takács Gábor elárulta a jó házasságuk titkos receptjét is.

Gundel Takács Gábor mostanság az RTL-en indult vadiúj kvízműsora, Az ugrás miatt került a középpontba. Az ezen a héten indult műsor elsőre vegyes fogadtatást kapott a nézőktől, ám úgy tűnik eddig remek nézettségi adatokat produkál, így nagy siker lehet a csatorna számára.

A műsorvezető hosszú évek után tért vissza az RTL képernyőjére és ezzel együtt természetesen az eddigieknél jóval nagyobb figyelmet kap a médiában is. Gundel Takács Gábor azonban köztudottan a magánéletéről csak nagyon keveset beszél  Azt azonban így is lehet róla tudni, hogy már több mint 33 éve van együtt feleségével, Czeglédi Ágotával, aki fogorvosként dolgozik. Közös életük alatt pedig három gyermekük is született, akik már mind felnőttek. Gergely 29, Anna 27, Bence pedig most 25 éves.

Gundel Takács Gábor feleségével való kapcsolatáról csak nagyon ritkán mesél, a Best magazinnal azonban nemrégiben kivételt tett. Az interjú során pedig meg is kapta a kérdést, hogy mi a hosszú, kiegyensúlyozott házasság titkos receptje. Erre pedig azt válaszolta, hogy némi szerencse leginkább ahhoz kellett, hogy összesodorja őket az élet.

Ahhoz, hogy több mint három évtizede együtt vagyunk, már inkább tudatosság és szeretet kellett. Fontos, hogy mi egy csapatként működünk. Szerintem sok házasság azért megy tönkre, mert a házaspárok rivalizálnak egymással: ki az okosabb, ki keresi a pénzt, a több pénzt, kinek a döntése érvényesül. Nagy baj, hogy férj és feleség le akarják győzni egymást.

- mesélte a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy az ugyanakkor problémás időszak lehet, amikor a gyerekek felnőnek, és kirepülnek a családi fészekből.

A szülők akkor döbbennek rá, oké, fölnevelték őket, de nem is ismerik egymást. Nekünk sok közös élményünk volt és van. Gyakran mentünk színházba, utazgattunk. Két ember óhatatlanul változik, csak nem mindegy, hogy külön-külön vagy együtt változunk.

- hangsúlyozta Gundel Takács Gábor.

A házasságuk egyik titka pedig nem más, mint hogy a mai napig törekednek a közös élményekre, pár évvel ezelőtt például együtt mentek el egy búvártanfolyamra, és azóta is kettesben járnak búvárkodni.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy néz ki az RTL műsorvezetőjének felesége, akkor nézd meg közös fotójukat alább!

Forrás: Femina

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás