promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő hiba Az ugrásban, még Gundel Takács Gábor sem értette mi történik
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gundel Takács Gábort igencsak meglepték a váratlan események.

Néhány héttel ezelőtt elindult az RTL új vetélkedője, Az ugrás, ami Gundel Takács Gábor vezetésével debütált az RTL-en. A műsor nagy várakozásokkal indult el a csatornán, az emberek biztosak voltak benne, hogy műsor egy nagyon izgalmas, szórakoztató vetélkedő lesz, ugyanis mindenki úgy gondolta, hogy a legendás műsorvezető nem adja bármilyen produkcióhoz a nevét.

Sokáig egyébként úgy is tűnt, hogy Gundel Takács Gábor új műsorát, Az ugrást imádják a nézők, amit bizonyított az a tény is, hogy a 7. héten minden hétköznap legyőzte a vele egy időben futó Szerencsekereket.

Úgy látszik azonban, hogy később valami megváltozott, a frissebb adatok szerint ugyanis mostanra nagyot gyengült Az ugrás és visszaerősödött Kasza Tibi műsora a Szerencsekerék, a TV2 másik műsora a Kincsvadászok pedig hatalmasat nőtt, és szinte lealázott mindenkit maga körül.

Erről ebben a cikkünkben számoltunk be részletesen:

Ennek ellenére amióta csak elindult  az új vetélkedője nem meglepő módon Gundel Takács Gábor ismét előtérbe került és rengeteg embert kezdett érdekelni nem csak a műsora, de a magánélete is. A műsorvezető egészen elképesztő számú, 1600 adásnyi vetélkedőt vezetett le már az elmúlt évtizedek során, egy nemrég megjelent interjújában pedig most többek között kitért arra is, hogy meddig tervezi még folytatni a pályafutását.

Az ugrás egyébként adásról adásra hatalmas izgalmakat tartogat, olyanokat is melyekre még maga a műsorvezető sem számít. Így történt ez egy néhány nappal előtti részben is, amikor bár igen jól kezdődött a játék a csapat számára, de az ominózus hatodik szint sorra kezdte el nyelni áldozatait.

A vetélkedőben az Orsolya nevű játékos megállíthatatlanul menetelt a hatos szintig, de ekkor valami megváltozott és a híd sorra kezdte el benyelni az embereket, amit megannyi adás után még Gundel Takács Gábor sem tudott megfejteni.

Nem tudom kiismerni ezt a hidat

- mondta meglepetten a műsorvezető az alábbi adásrészletben, akinek mint látszik a mai napig tartogat váratlan eseményeket a műsora, nem is keveset.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás