promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 főműsoridőben vetkőztette félmeztelenre az egyik modellt, aki egy pillanatig sem hezitált és mindent megmutatott
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meredek pillanatok a hétvégi főműsoridőben, így folytatódott a Next Top Model Hungary.

A Next Top Model Hungary első adásában túlestünk a válogatóna, ami rengeteg különleges pillanatot szolgáltatott (egy versenyző például teljesen összezavarta a zsűrit, főleg miután például felcsúszott a szoknyája), és a nézők is gyors ítéletet mondtak, kiderült, hogy ki veri ki a legjobban a biztosítékot a viselkedésével - vagy kicsit karcosabban fogalmazva: kit utálnak a legjobban a nézők?

A második adásban miközben folytatódott a villában zajló csajos szappanopera, sor került az első igazán komoly kihívásra is: a fotózásra.

A lányok tapasztalata, tudása között igencsak nagy különbségek vannak, hiszen van aki évek óta járfotózásokra, míg sokan most először csöppennek bele ennek a műfajnak a közepébe.

Kötve hiszem, hogy készül majd valaha is olyan műsor, ami bebizonyítja egy laikusnak, hogy a modellkedés, és a modellkedéssel járó életfroma (a sok utazás, lehetetlen időpontokhoz való alkalmazkodás, a húspiac jelleg elviselése, stb., stb.) igenis tartogat kihívásokat, de az biztos, hogy a Next Top Model Hungary második adásában rengeteg támpont elhangzott egy fotózás összetettségéről.

Egyszerre figyelni a kezedre, a lábadra, a hajadra, az arcodra, hogy merre nézzél, és közben még a pózt is tartani, egyáltalán nem olyan egyszerű dolog. Főleg ha mozgásban fotóznak.

Ezt az akadályt Kórik Laura vette a legügyesebben, akinek a teljesítményétől a zsűri is le volt nyűgözve, Tombor Zoltán péládul emlékezetes nyelvnújtással illusztrálta, milyen összetett is a feladat:

A mostani fotózáson a blazer téma és a fekete szín dominált, az elegáns lágy anyagok és az extravagáns, érdesebb bőrrel váltakozva, a lánykor olykor nem is hordtak mást ezen kívül. Mészáros Lilin például csak egy csizma volt a blézer alatt, ami igencsak pikáns képeket eredményezett, lásd itt:

Csordás Cintián vagy Jávor Lilin érezni lehetett, hogy nem sok időt töltöttek eddig professzionális fényképész kamerája előtt, ennek ellenére ügyesen vették az akadályokat. Alföldy Anna viszont épp hogy a tapoasztalatai ellenére nem találta magát a derítők és a vakuk között, annyira idegennek érezte magától a feketét Hajdú Péter egykori exe.

Keveházi Lili ellenben éppen a haja miatt érezte magát erőtől duzzadónak és vagánynak, ám a végjátékban mindez kevésnek bizonyult, Polgári Léda mellett ő volt am második kieső a NTMH második adásában.

Czibolya Nikolett megkapta a 'NikiSpice' becenevet, tekintve hogy nagyon emlékeztette a fotóst Victoria Bechkhamre, a műsor legemlékezetesebb mondata azonban az volt, mikor Norbi, a fotós egyszercsak kiejtette a bűvös mondatokat

"Én lehet, hogy néznék egy olyan képet, hogy nincs rajta zakó."

Baranyai Panna egy pillanatig sem hezitált, mikor le kellett dobni a textilt, sőt: dögösebbnek és magabiztosnak érezte magát, mint korábban bármikor - a férfiak legnagyobb örömére:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás