promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Next Top Model háziasszonya jó pár kilót felszedett de azért még mindig dögös: Tyra Banks Baywatch stílusú fürdőruhában mutatta meg magát
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmúlt 50 és így néz ki most.

A TV2-n futó Next Top Model Hungary egyelőre keményen megosztja a nézőket. Ördög Nóra vezetésével láthatjuk a műsort, na de tudjátok, hogy honnan jött az ötlet? A műsor Amerikában is hatalmas sikerrel futott, házigazdáját pedig mindenki ismeri.

Termékeny karrierjével és számos sikeres vállalkozásával Tyra Banks igazi ikon a divatiparban és a szórakoztatóiparban egyaránt. Az amerikai modell, producer és üzletasszony 1973-ban született Los Angelesben, és hamar felismerte, hogy kiemelkedő tehetséggel rendelkezik a kifutókon való szerepléshez. Azonban Banks hamar rájött, hogy élete során valami többre is vágyik, mint pusztán a modellek világában való létezés. Ebből a felismerésből született meg az ötlete, hogy létrehozza saját reality show-ját, ami nemcsak a divatszakma kulisszái mögé enged bepillantást, hanem a fiatal lányok és fiúk számára is lehetőséget teremtett arra, hogy megvalósítsák álmukat a modellkedés terén.

Íme Tyra Banks 10 legemlékezetesebb pillanata a műsorból, amelyet sosem felejtünk el:

Így jött létre 2003-ban a The Next Top Model, amely a világ egyik legismertebb és legsikeresebb modellversenye lett. A műsor során Tyra Banks és a zsűri különböző kihívások és feladatok révén keresi azokat a tehetséges fiatalokat, akikben megvan az a különleges "valami", ami a legfelsőbb szintű modellképzéshez és -karrierhez szükséges.

A The Next Top Model nemcsak azért vált népszerűvé, mert betekintést nyújt a divatvilág háttérbe, hanem mert valós és izgalmas érzelmeket hoz felszínre a versenyzők közötti rivalizálás, barátságok és konfliktusok formájában. Tyra Banks maga is központi szerepet játszik a műsorban, nemcsak mint házigazda és mentor, hanem mint együttérző vezető, aki mindig a legjobbat szeretné kihozni a versenyzőkből.

A műsor sikerét tovább növelték a jellegzetes kihívások és fotózások, amelyek élesítik a versenyzők képességeit és tapasztalatait, valamint a zsűri tagjainak véleményei és tanácsai, amelyek segítenek a versenyzők fejlődésében és választásukban. Nem egy ilyen kihívás óriási port kavart, ami tovább növelte a műsor nézettségét, ám kritikusokat is bőven szereztek, akik főleg a lányok testi és mentális egészségéért aggódtak.

Tyra Banks nemcsak a műsor házigazdája és producere volt, hanem inspiráló személyisége a fiatalabb generációra is hatott. A műsor által támogatta a fiatalokat abban, hogy merjenek álmodni és kitartóan dolgozzanak az álmaik megvalósításáért, miközben arra ösztönzi őket, hogy ne hagyják figyelmen kívül a belső szépséget és az önbizalmat, amelyek elengedhetetlenek a valódi sikerek eléréséhez a divatiparban és az élet más területein is.

A The Next Top Model egy olyan lehetőség, amely lehetőséget teremt a fiatalok számára, hogy felfedezzék és kibontakoztassák tehetségüket, és egyúttal megmutatja a divatipar szigorú, de izgalmas világát a nézők számára is. Tyra Banks a műsor minden évadával újabb és újabb tehetségeket fedezett fel, és egyúttal tovább erősíti hírnevét mint az egyik legbefolyásosabb személyiség a divat- és szórakoztatóiparban.

Tyra Banks még ma is előszeretettel pózol a kamerának, így néz ki most a Victoria Secret szupermodell:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás