promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenre vetkőzött A sógun szexi sztárja, Anna Sawai
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sógun szépséges főszereplője bevállalt egy totál meztelen jelenetet az egyik sorozatában.​

A sógun című sorozat tarol a Disney+-on. Persze nem ez az egyetlen adaptáció James Clavell 1975-ös azonos című regényéből, hiszen 1980-ban is készült belőle egy minisorozat a Paramount Television égisze alatt, amit 1980. szeptember 15. és szeptember 19. között, öt éjszakán át sugározták az NBC-n. Nyilván a legújabb feldolgozás szélesebb nézőközönséghez jut el azzal, hogy nemcsak a Hulu, hanem a Disney+ is felvette a kínálatába - ezáltal világszerte milliók láthatják ezt a drámai, grandiózus japán történetet, aminek már az első 3 epizódja érhető el streamingen.

A sógun elképesztően magas értékeléseket és pozitív visszajelzéseket kap; azt is mondhatjuk, hogy ez a japán Trónok harca, amit most kiemelt figyelemnek örvend.


A sógun női főszerepét a 31 éves Anna Sawai játssza, az új-zélandi-japán színésznő, énekes, táncos, aki első szerepét 11 évesen kapta a 2004-es Annie című Nippon TV-produkció címszereplőjeként - röviddel azután, hogy Japánba költözött. Később a 2009-ben bemutatott neo-noir harcművészeti filmben, a Nindzsa gyilkos-ban játszott, amit a Kötelesség/Szégyen című minisorozat követett - utóbbi volt az, amiben bevállalt egy meztelen jelenetet is.

Anna Sawai egyébként a vörösszőnyeges bemutatókon sem szokta túlzottan rejtegetni formáit, a Halálos iramban 9. részének premierjén például olyan felsőt viselt, amiben teljesen átütött a mellbimbója. Tudniillik a színésznő Vin Dieselék családjához is csatlakozott, ő játssza a 9. epizódban feltámadt és visszatért Han adoptált lányát.

(Anna Sawai a Halálos iramban 9. premierjén. Fotó: Profimedia)

A sógun sztárja viszont nemrég a Godzilla-univerzumhoz is csatlakozott, szerepet vállalt a Monarch: Szörnyek hagyatéka című produkcióban, amiben olyan színészekkel együtt játszik, mint Kurt Russell, Christopher Heyerdahl, és Wyatt Russell.

Anna Sawai tavaly januárban a Critics Choice díjátadóján is részt vett, ahol ugyancsak bevállalós ruhában jelent meg. A színésznő itt sem vett fel melltartót a ruha alá, viszont a mesés szett olyan anyagból készült, ami eléggé áttetsző, szóval teljesen felfedte fedetlen kebleit a kíváncsi szemek előtt.

(Anna Sawai a Critics Choice-gálán. Fotó: Profimedia)

A színésznő meztelen jelenetét nagyon sok helyen el lehet érni az interneten, amennyiben kíváncsi vagy rá, meg tudod nézni IDE kattintva. Egyébként várhatóan magában A sógun-ban is lesz vetkőzős jelenete - legalábbis az előzetesben látottak alapján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás