promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Agymenők szexi Pennyje felett eljárt az idő: szarkalábas szemmel mered a kamerába, nyoma sincs a fiatalos bájnak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kétszer vált már el, szinte rá sem ismerni a színésznőre.

2007. szeptember 24-én került adásba minden idők egyik legsikeresebb szituációs komédia sorozata, aminek a középpontjában pár kivételes intelligenciájú, fura bogár zseni áll, és egy szép, butácska, ám annál életrevalóbb, virgonc szőke lány. Ha ennyiből nem találtátok volna ki, akkor segítek: Agymenők. A sorozat összesen 12 évadot élt meg, ami hihetetlen hosszúságnak számít egy ilyen sorozatnál: az évadzáró 2019. május 16-án került adásba. Úgynevezett fekete ló volt a sorozat: közel távol nem lehettek biztos a sikerben, de rögtön az első évad után megnyugodhattak: hihetetlen rajongótábort sikerült begyűjtenie a sorozatnak és soha nem látott karaktereket tudtak kreaálni az alkotók. A színészi munka is zseniális volt és a könnyed, humoros jelenetek mellett sok dráma és valódi életbölcsesség, tanulság is befért a sorok közé.

Ennek egyik ikonikus szereplője volt Kaley Cuoco, akit a sorozatban csak Pennyként ismerhetett meg a nagyközönség. Azért a csak jelző, mivel (és ez lehet neked sem tűnt fel), a sorozat egész ideje alatt nem derül ki Penny vezetékneve. A karaktert a szépséges és akkor még igen csak fiatal Kaley Cuoco alakította, aki igazi szexszimbólunként tündökölt minden epizódban. A kezdeti miniszoknya, feszülős ruha és pántos topok után ahogyan az életútja haladt előre és ő is egyre jobban megkomolyodott, előkerültek az ingek, a blézerek, a lapossarkú cipők és farmerek. Penny csodálatos jellemfejlődésen ment át, az utolsó epizód pedig garantáltan megríkatja azokat, akik végig követték a 12 év alatt elkövetett botladozásait.

Ez az egyik legszexibb jelenet, ami egy későbbi évadból való:

Kaley Cuoco nem tűnt el a képernyőről az Agymenők vége után, nem sokra rá újabb sorozatot kapott, mely a Légiutaskísérő címet kapta. Ez egy zordabb hangvételű krimi, thriller, ahol egy gyilkosságot próbál kinyomozni, miután egy éjszaka emlékezetkiesést szenvedett. Az emberek ebben is imádták, a sorozat is izgalmas, fordulatos volt, a kritikusok is kedvelték.

Kaley Cuoco magánélete eközben zajlott: kétszer volt férjnél, azonban mindkét házassága véget ért, 3 év után. Időközben megismerte új párját, akivel úgy néz ki, hogy a kapcsolatuk komoly: gyermeket is vállaltak és Kaley-nek kislánya született.

Most ismét egy újabb sorozatban tűnik fel, mely a Based on a True Story címet viseli és egy meglehetősen morbid sorozat, ahol szintén gyilkosságok vannak a középpontban.

Kaley Cuoco azon hírességek táborát erősíti, akik nem szeretnének plasztikáztatni és elfogadják, hogy az idő múlik. Teljesen természetes, gyönyörű, 37 éves nőnek néz ki, aki nem próbálja leplezni, hogy már nem 20 éves. Mégis, szokatlan így látni mindenki kedvenc, fiatal Pennyjét: felnőtt és csodálatos édesanya lett. A képeket a színésznő jelenlegi külsejéről ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás