promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Gyűrűk Ura-trilógia csúcsbombázó tündéje, a csodatestű Liv Tyler
Borítókép:  Profimedia/(C)New Line Cinema film
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csodálatos Liv Tyler nemrégiben töltötte be a 45. életévét.

A Gyűrűk Ura-trilógia örökké beírta magát a filmtörténetbe, Peter Jackson 2000-es évekbeli meséje elemi erővel rezegtette meg a mozik falait, és követelt magának heylet a világ legjobb kalandfilmjei között. Az adaptáció azóta is a nemzeti csatornák egyik legtöbbett játszott filmje, Magyarországon is szinte nincs olyan hét, hogy egyszer ne vetítenék a tévében. Nemsokára pedig vadiúj sorozat keretében térhetünk vissza Tolkien fantasztikus világába.

Szinte hihetetlen, de Peter Jackson alkotása már 21 éves, ekkor jelent meg ugyanis A gyűrű szövetsége, szereplőink közül pedig sokan ekkor még csak pelyhedző állú kisfilmesek voltak, sokuknak pedig ez volt az első komolyabb szerepük, de a sorozat jó ugródeszka volt a Hollywood-i karrierhez.

A csodálatos Liv Tyler még csak 24 éves volt, amikor eljátszotta a csodálatos tündét.

A színésznőnek nem ez volt az első nagy szerepe, de az elsők között volt. 1994-ben kezdett filmekben szerepelni, feladva modell karrierjét. Az igaz áttörést amúgy egy Magyarországon kevésbé ismert film hozta el neki, Bernardo Bertolucci alkotása, a Lopott szépség.

Liv Tyler amúgy élénk közösségi média jelenlétet tudhat magáénak, többek között az Instagram-ra is gyakran posztol magáról képeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás