promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most - Mi lett Brendan Fraserrel? Nem találunk szavakat arra, ahogy kinéz most A múmia egykor fénylő csillaga
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyira dögös volt Brendan Fraser a múmia filmekben, hogy sokan szívesen bajba kerültünk volna, hogy megmentsen. Aztán történt valami...

Dráma, fantasy, színjáték – Brendan Fraser szinte minden stílusban megállja a helyét. Láthattuk kockás hassal az Őserdő hőse című filmben és szexi naívaként a Liz Hurley oldalán A bájkeverő című filmben.

A színész számára az igazi áttörést azonban a Múmia-sorozat hozta meg. A múmia és A múmia visszatér igazi kasszasiker lett annak ellenére, hogy a kritikusok nem voltak elragadtatva a mozitól, ám abban egyetértettek, hogy Fraser alakítására nem lehet panasz.

De nem csak a mozivásznat koptatja ’88 óta, mióta színésznek állt, hanem sikerrel szerepel színházi darabokban is. Játszott többek között Tennessee Williams Macska a forró bádogtetőn című alkotásában vagy éppen a Rómeó és Júliában.

A most 52 éves sztárt az utóbbi időben már nem igazán lehet látni, csupán ritkán tűnik fel a nagy nyilvánosság előtt. Éppen ezért olyan meghökkentő látni a ’90-es, 2000-es évek dögös színészét, elhízott férfiként.

Bár igaz ez részben köszönhető annak is, hogy a The Whale című film kedvéért magára szedett néhány kilót. Azonban azt, hogy mikor mutatják be az alkotást, egyelőre nem lehet tudni.

Egészségi állapota sem a legjobb, megoperálták többek között a hangszalagjait, a hátát, a térdét, ezenkívül lumbális laminektómiát hajtottak végre rajta.

Szóval Brendan Fraserre igencsak rá jár a rúd.  Valószínűleg az egykori csillag már sosem fog úgy ragyogni, mint A múmia idején, de azért bízunk benne, hogy a sokszínű színészt még láthatjuk szélesvásznon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás