promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger zabigyereke pont úgy néz ki, mint ő – fotók
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger / Eric FEFERBERG / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger házasságtörésből született fia, Joseph Baena követte édesapja nyomdokait, és ő is belefogott a testépítésbe.

Arnold Schwarzenegger sosem volt egy kifejezett botrányhős, hiszen sokáig úgy tűnt a külvilágnak, hogy példás életet él feleséggel, gyerekekkel, de 2011-ben minden megváltozott. Akkor derült ki, hogy a 90-es évek közepén házasságtörést követett el az akkori házvezetőnővel, ebből a románcból pedig született egy fia, Joseph Baena – ez vezetett a világsztár válásához.

A már 23 éves fiú állítólag jó kapcsolatot ápol édesapjával, Arnold Schwarzeneggerrel, ráadásul elképesztően hasonlít rá – szóval le se tagadhatnák egymást –, és évekkel ezelőtt ő is elkezdte a testépítést, aminek meg is lett az eredménye: Joseph szinte pontosan úgy néz ki, mint Arnie, mikor annak idején ugyanennyi idősen megnyerte a Mr. Olympia versenyt.

A Joseph Baena által feltöltött képek alapján a színész is segített neki abban, hogy a lehető legjobb formában legyen, szóval hiába volt titok éveken keresztül az igazság, végül hasonló útra léptek, ez pedig egészen költői szépséggel bír. Szerencsére Joseph egész boldognak tűnik az Instagramja alapján, szóval látszólag nincs rá negatív hatással a rajta kívülálló dolog, ami annak idején elég sok fejfájást okozott Arnold Schwarzeneggernek.

Itt lehet megtekinteni pár fotót Arnie házasságon kívül született fiáról:

És végül egy kép Arnoldról fiatalon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás