promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Star Wars filmek szigorú Padméjának keblei most igazi lázadókként törnek elő: nincs az a birodalom, amit ezzel a kirakott dekoltázzsal ne hódítana meg
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A köztársaság minden férfijának fénykardját beindítja a szuperszexi Natalie Portman mindent megmutató ruhája.

Minden kornak megvannak a maga szépségideáljai, de összességében ha a híres celebritásokra gondolunk, akkor két típusra lehetne elkülöníteni a címlapokon látható meseszép hölgyeket. Vannak az igazi, feltűnő jelenségek, akik nem is próbálják titkolni, hogy ők bizony igazi dívák: ilyen például Kim Kardashian, aki már önmagában egy ikon és nem lehetne megvádolni azzal, hogy a természet adta neki azt a csodás külsőt, amivel rendelkezik (amivel persze semmivel sem lesz kevesebb, hiszen a szépség mindenkinek szubjektív). Nem titkolja a plasztikai műtéteit, saját sminkmárkája van a családnak, illetve egy egészen új arcfestési technikát is ő vezetett be a szépségiparba, amivel gyakorlatilag bármelyik lány új arcot rajzolhat magának.

És ott van a másik tábor, akik bár híresek és gyönyörűek, mégis teljesen természetesen ragyognak és a tündökölnek a fotókon, fényképeken. Ha plasztikáztattak is, akkor csak ízlésesen és igényesen és szinte nem is hisszük el, hogy mennyire híresek és gazdagok, annyira sallangmentesen élik a mindennapjaikat, de a vörös szőnyegre sem elmaszkírozva érkeznek. Natalie Portman pontosan ilyen színésznő. A hölgy igen sok filmből ismerős lehet, de az átütő ismertséget a Star Wars bájos Amidala királynő karaktere hozta meg neki. Anakin Skywalker tragikus sorsú szerelmeként egy világ szurkolt neki, sajnos azonban a forgatókönyvírók nem kegyelmeztek neki.

Itt megnézhetitek a rajongók kedvenc Amidala jeleneteit, melyek között te is biztosan találsz olyat, amihez akár többször vissza-visszatekertél:

Bár ebben is remekül alakított, a szakmai elismerést a Fekete hattyú című film hozta meg neki. Ezért egy Oscas, egy Golden Globe és egy BAFTA díjat is bezsebelt, mint a legjobb női főszereplő.

Ezután a Marvel filmekben is feltűnt, mint Thor szerelme, ezzel pedig abszolút geek arcok kedvence lett, hiszen a Star Wars után Marvel? Gyakorlatilag szupernő kategória.

Nekem személy szerint miután kinőttem a tinédzser korból, már nem a Star Wars-béli karaktere volt a legszimpatikusabb. Korai szerepei közé tartozik a Közelebb című film, melyben Julia Roberts-szel, Jude Law-val és Clive Owen-nel kerülnek egy baljós szerelmi négyesbe. A V, mint vérbosszú pedig egyegész, külön cikket is megérne.

Illetve egy kevésbé ismert (de szerintem zseniális) filmje a Netflixen egészen nagy sikerrel futott Expedíció, amely egy rémesen baljós felfedezés történetét meséli el, ahogy egy csapat olyan szürreális kalandokba keveredik, hogy napokig nem jön majd álom a szemedre az ott mutatott rémségektől. Összességében Portman kisasszony nem gyakran vállalt el csapnivaló alkotásban való szereplést, így bármelyik filmjét nézed meg, nem fogsz csalódni.

Natalie Portman friss, vörös szőnyeges fotóját, melyen a ruhája rakoncátlanul szétnyílt, itt láthatod:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás