promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Star Wars gyönyörű bombázójának melleiről le akart csúszni a ruha
Borítókép:  Profilmedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jodie Comer a Star Wars: Skywalker korában játszotta Ray anyukáját, de a nagy közönségnek Ryan Reynolds mellől lehet ismerős a Free Guy című filmből.

 

A Star Wars univerzum tele van csinosabbnál csinosabb hercegnőkkel, fejvadászokkal, harcosokkal. Bizonyára mindenki emlékszik Leia ikonikus arany bikinijére, vagy Natalie Portman visszafogott, nőies eleganciájára, mostanában pedig az Ahsoka sorozat van teletömve jobbnál jobb nőkkel: a címszerepet alakító Rosario Dawson nem egyszer dobta már le magáról a textilt, a Lázadók című animációs sorozatból ismerős Sabine Wren élőszereplős megformálója, Natasha Liu Bordizzo fenekén is sokan legeltették a tekintetükez, legutóbb pedig Mary Elizabeth Winstead-ről kerültek elő pikáns fotók, aki nem mellesleg mindenki kedvenc Obi-Wan Kenobijának, Ewan McGregornak a felesége a valóságban.

Jodie Comer neve talán nem a Star Wars alapján ugrik be legelőször, mivel a színésznőnek csak nyúlfarknyi szerep jutott a Star Wars: Skywalker korában, ő alakította ugyanis Ray anyukáját a trilógiazáró flashback képein. A színésznő sokkal ismerősebb lehet egy másik blockbusterből, a Ryan Reynolds főszereplésével készült Free Guyból, ahol egy szexi programozót alakít, akibe Reynolds figurája beleszeret, és ez öntudatra kelti a barátságos MVP karaktert.

Jodie Comer idén töltötte be a 30-at, de a Star Wars és a Free Guy mellett olyan filmekben is látható volt már, mint Ridley Scott Az utolsó párbaja, ahol Matt Damon és Ben Affleck figurája különböznek össze a hamvas szépségen (igazi #metoo film ez az öreg mestertől), vagy a Megszállottak viadala című amc sorozat, amit az itthoni nézők az HBO Max-on érhetnek el.

A sorozat kreátora nem más, mint a mostanában nagyon felkapott Phoebe Waller-Bridge, akit legutóbb az utolsó Indiana Jones filmben láthattunk a régészprofesszor keresztlányaként, de egyébként a nagyon sikeres Fleabag (Bolhafészek) című sorozattal szerzett magának nevet.

Ami azonban a Free Guy gyönyörű színésznőjét illeti, miközben tűkön ülve várjuk, hogy melyik filmben tér vissza legközelebb (elképzelhető, hogy ismét szerepet kap a Star Wars univerzum készülő Rey fimjében?), addig is gyönyörködhetünk a színésznő meleg eleganciájában. Comer nem az a nő, aki mindenét kiteszi, inkább a sejtetésre játszik, ez a nagyon egyedi piros ruha is olyan, mintha mindjárt kibuggyannának belőle a mellei, de csak mintha, mert a vörösszőnyegen azért ez nem lenne túl szerencsés, főleg ha az ember díjat is kap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás