promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna házasságában komoly problémák vannak: a műsorvezetőnő őszintén mondta el mi zavarja igazán
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb sztárpár feje felett gyülekeznek a fekete felhők?

Egy házasság bizony nem egyszerű: ezt az értheti a legjobban, aki saját maga is benne van. Megtapasztalja a mindennapok nehézségeit, átéli a vitákat, de a kibéküléseket is. A legnehezebb azonban (véleményem szerint) mégsem ez. Van valami, amiről sokan nem beszélnek és az egyik legnehezebb egy hosszútávú kapcsolatban: az unalom. Mert a hétköznapok bizony gyakran unalmasak, ami még akkor sem kerül el, ha műsorvezetőnő, énekes, vagy sztárfocista vagy. Most Lékai-Kiss Ramóna vallott őszintén a házasságáról és az abban felmerülő problémákról.

Ramóna és Máté 2016-ban ismerték meg egymást, egy süllőfesztiválon, ahol leendő férje nagypapája készítette el Ramóna ételét. Ezután unokája, Máté ráírt Ramónára, randevúra hívta, másnap pedig már találkoztak is. Három évig randevúztak, míg 2019-ben végül összeházasodtak. Ebben az évben egy kisfiuk is született, akinek csodálatos szülei.

Ránézésre az egyik legharmonikusabb sztárpárnak jellemeznénk őket, azonban a kapcsolati nehézségek őket sem kerülik el. Hiába a sok együtt töltött év, a mai napig tudnak meg egymásról új dolgokat (ami nem mindig pozitív töltetű dolog) és még ennyi idő után is zajlik náluk az összeszokás fázisa. Férje veszi át a szót, és egy viccel indít: mindenki azt mondta neki, hogy egy házasság 10-20-30 év elteltével lesz könnyebb, ezt azonban mint mondja, egyelőre nem tapasztalják.

Ramóna elmondja, hogy tudta mit vállal és nem tartja különösebben kiugrónak a vitáikat: van amikor még az elején véget vetnek a veszekedésnek egy jóízű nevetéssel, de van, amikor "legszívesebben kiraknák egymást az utcára".

Azt is elmondták, hogy kit mi idegesíti a másikban: Ramóna Máté feledékenységét említi és azt, hogy mindent sokszor kell elmondani neki. Az elfoglalt édesanyát és feleséget ez érthetően kimeríti és felbosszantja. Máté pedig határozottan egy bosszantó dolgot emelt ki Ramónával kapcsolatban: a késést és hogy nem tudnak időben elindulni és megérkezni.

Őszintén elmondták azt is, hogy néha veszekedés után órákig nem szólnak egymáshoz, de a vége mindig békülés, ezzel pedig rengeteget tesznek a kapcsolatuk sikeres működéséért.

Máté kicsit nehezményezi, hogy ő gyakrabban kér bocsánatot Ramitól, de a feleség ezzel nem ért egyet, szerinte nagyjából egyenlő módon veszik ki a részület a békülésből. Ennek pedig egy egyezményes jele van: egyikük kinyújtja a kisujját és ha a másik pozitívan veszi ezt a közeledést, akkor a vitát lezártnak tekintik.

Beszélnek arról is, hogy végre otthon érzik magukat Budapesten, sikerült belakniuk a környéket és megtalálták a kedvenc helyeiket, ahová szívesen járnak vissza. Életükben továbbra is fontos szerepet játszik a Balaton: egy hatalmas tervük is van ezzel kapcsolatban. Amennyiben egyszer sor kerülne az egyházi esküvőre, akkor azt Szigligeten, a domb tetején álló kápolnában szeretnék megejteni. Egyelőre nem tudják, hogy erre mikor kerülhet sor, de Rami azt mondta, hogy nagyon igyekszik valóra váltani férje álmát.

Az biztos, hogy a házassági nehézségek őket sem kímélik, de ameddig ilyen szeretettel és tisztelettel vannak egymás iránt, addig minden útjukba kerülő akadályt le tudnak majd győzni.

A párról és közös életükről egy meghitt hangulatú, őszinte interjút hallhattok, amennyiben szeretnétek jobban belelátni a sztárpár mindennapjaiba, akkor mindenképpen érdemes lehet őket végighallgatni:

Forrás: hotmagazin, femina.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás