promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi szupererős akcióján röhögnek a vásárlók, egymás után szenzációs hírekkel rukkolt elő az üzletlánc
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi kirakta a szuper ajánlatát, és jót nevettek rajta a vásárlók.

24 óra leforgása alatt szenzációs hírekkel rukkolt elő a közösségi oldalán az Aldi. Az üzletlánc örömmel jelentette be például, hogy megnyílt az új üzletük Budapesten. Ennek alkalmából egy szerencsekereket vittek az új boltba, amit bárki megpörgethetett, aki reggel 06:30 és délelőtt 10 óra között ment oda vásárolni. Ráadásul garantáltan lehetett nyerni rajta, szóval megérte ellátogatni Budapest új üzletébe.

Ez azonban csak a szenzációs bejelentések egyike volt. Az Aldi ugyanis felhívta a figyelmet egy vadonatúj nyereményjátékra, amivel 1 millió forint összeértékű nyereményre lehet szert tenni.

A nyereményjáték lényege, hogy valami finomat kell készíteni az Aldi saját márkás termékeiből, majd azt le kell fotózni, és kommentben be kell küldeni az eredeti poszt alatt. Bármit lehet készíteni, szendvicset, főételt, desszertet, a lényeg, hogy saját márkás termékekből készüljön el, és legyen róla egy fotó.

Megéri játszani, mert azok között, akik feltöltik hozzászólásban a fotójukat, az Aldi kisorsol 3 db 100 000 Ft értékű, 7 db 50 000 Ft értékű és 14 db 25 000 Ft értékű Aldi vásárlási utalványt.

A játék május 1-jéig tart.

"FOTÓZZ ÉS NYERJ!" nyereményjáték 1 MILLIÓ FORINT összértékben! Irány a konyha Eljött az idő, hogy megmutasd,...

Posted by ALDI Magyarország on Wednesday, April 24, 2024


Most pedig jöjjön az Aldi szupererős ajánlata, amin jót röhögnek a vásárlók, ugyanis az egyik aktuális akciójukat most is egy nagyon ötletes és vicces fotóval illusztrálták. Az üzletlánctól megszokhattuk már, hogy vicces képekkel hívja fel a figyelmet egy-egy akciós termékére, és ezt a vásárlók nagyon szeretik is, sokszor dicsérik a kreatív csapatot, aztán több viszik a poént a kommentszekcióban.

Most az akciós tortilla chipset reklámozzák a közösségi oldalukon, mégpedig úgy, hogy összemosták a Marvel egyik leghíresebb szuperhősével, Thorral, és így jött létre az Aldi Thortilla chipse.

Vigyázzatok, nehogy más hamarabb csapjon le rá! SNACK FUN TORTILLACHIPS 25% kedvezménnyel most csak 549...

Posted by ALDI Magyarország on Wednesday, April 24, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás