promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldiban veszed a pékárut? Ezt azonnal tudnod kell
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha az Aldiban veszed a kenyeret, akkor erről feltétlen tudnod kell.

Az Aldi 2008 óta van Magyarországon, jelenleg több mint 160 üzlettel, és folyamatosan terjeszkednek. Az Aldi név az elmúlt évtized során meghatározó fogalommá vált hazánkban, hiszen egyet jelent az egyenletesen magas minőséggel és a tartósan alacsony árakkal. Amellett, hogy kedvező árakkal, kiemelt akciókkal várják a boltokban a vásárlókat, az üzletlánc kiemelt hangsúlyt fektet a termékek magas minőségére.

Hogy valaki miért szeret leginkább az Aldiba járni, azt döntse el maga: valaki a friss zöldség-, és gyümölcskínálat miatt, valaki az akciók miatt, valaki pedig a frissen sütött pékáruk miatt, amik mindig ropogósan és melegen sorakoznak a polcokon, és ínycsiklandozó illatukkal odavonzzák az embert, hogy ebből is vegyen, abból is vegyen.

Azonban nem árt tisztában lennünk bizonyos dolgokkal, ha te is az Aldi boltjaiba mész kenyérért, vagy az ottani sajtos pogácsa a kedvenced, akkor neked is feltétlen tudnod kell arról, amire a Mindmegette hívta fel a figyelmet a napokban.

Az mindenki számára köztudott, hogy az üzletláncban kapható pékárukat nem az Aldi dolgozói gyúrják, kelesztik, hanem fagyasztott formában érkezik hozzájuk, ők csak beteszik őket a sütőbe, majd ki a polcokra. A kenyér, a zsemle, a kifli, a pogácsa, a kakaós csiga - minden fagyasztott, és mivel nagyon sok embertársunk szenved valamilyen ételallergiában, nagyon fontos tudni, hogy milyen összetevőik vannak ezeknek a termékeknek.

Legyen szó cukorbetegségről vagy bármilyen érzékenységről, az embernek tudnia kell, mit vesz meg, ezért az Aldi közzétett egy tájékoztatót az összetevőkről, amiben le tudjuk ellenőrizni, hogy egy adott pékáru miből áll, és mondjuk melyek azok a finomságok, amik cukomentesen és gluténmentesen kaphatók. Az összetevők listája egyébként minden Aldi bake-offjában, vagyis pékáru részlegén megtalálható - tehát akár helyben is utána tudunk járni a dolgoknak -, de a bolthálózat honlapjáról is letölthető egy hosszú tájékoztató, ami részletesen tartalmazza az egyes pékáruk összetevőlistáját, tápértéktáblázatát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás