promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi bűnös ajánlata csak pár óráig érvényes, vasárnap már késő lesz, de a milliós ajándékokról még jövő héten sem maradsz le
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi ajánlatán csak röhögnek a vásárlók, de a milliós játékot már nagyon is komolyan veszik.

Az Aldiról még a mai napig is kevesen tudják, hogy honnan kapta a nevét, pedig igen érdekes: ugyanis a vállalatot egy testvérpár, Karl és Theo Albrecht alapította; nevét pedig egyszerűen csak a diszkontlánc rövidítéséből, az Albrecht Discount-ból kapta.

Nem is olyan régen készítettünk egy felmérést arról, hogy a magyaroknak melyik a kedvenc üzletlánca. Ebben természetesen az Aldi is részt vett, és bár nem az első helyen végeztek, de legalább nem is az utolsók között zártak.

Az üzletlánc ismét kitett magáért, hogy bearanyozza a vásárlók napját, ugyanis egy bűnös ajánlattal rukkoltak elő, ami csak szombatig érvényes. Az Aldi az utóbbi hónapokban mindig poénos illusztrációkkal mutatják meg a közösségi oldalukon, hogy éppen akkor melyik terméküket találhatják meg akciós áron a vásárlók.

Most a bűnösen finom desszertjüket reklámozzák egy olyan poénképpel, amin az úgynevezett tejszínelők láthatók. Ezek a poénok mindig beindítják a vásárlók fantáziáját, és ők maguk is hasonló vicceket gyártanak a kommentszekcióban, azonban van most az Aldinak egy olyan játéka, aminek az össztétje 30 millió forint; és ezzel már az üzletlánc sem poénkodik.


Ha valaki részt akar venni az évkezdő nyereményjátékban, csak annyit kell tennie, hogy 2024. január 25. és február 21. között vásárolni kell bármelyik magyarországi Aldi üzletben tetszőleges értékben. A vásárlást követően a kapott blokkon található AP kódot, nyugtaszámot, valamint a vásárlás dátumát és időpontját fel kell tölteni a weboldalra.

Érdemes ebben a nyereményjátékban részt venni, hiszen a beküldött pályázatok alapján az üzletlánc kisorsol

  • Minden nap 71 x 10 000 forint értékű Aldi vásárlási utalványt;
  • Minden második nap egy Aldi saját márkás tárgynyereményt, összesen 450 000 Ft értékben;
  • Valamint minden héten 5 x 200 000 forint értékű Aldi vásárlási utalványt.


Ám ez még nem minden, hiszen van egy fődíjuk is, ami nem más, mint 2 x éves bevásárlás 3 000 000 Ft értékben, havi 250 000 Ft-os bontásban.

Nagyon fontos, hogy a vásárlás során kapott blokkot megőrizzük a játék vége után 30 naptári napig, mert enélkül nem tudjuk majd átvenni a nyereményt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás