promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson szuperhősként keményebb, mint valaha - Megérkezett a Black Adam első előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az előzetest látva a Black Adam lesz Dwayne Johnson eddigi leglátványosabb, legütősebb filmje.

Dwayne Johnson a való életben is pont úgy néz ki, mint egy izmos szuperhős, így nem meglepő, hogy már évek óta kérdezgetik a rajongói, hogy miért nem szerepel valamilyen DC vagy Marvel filmben. Nos, a válasz egyszerű: évekig várt a megfelelő projektre – és most végre megtalálta, hiszen a Black Adam számára nem csupán egy film, egy munka, egy szerep, hanem annál jóval több, és ezt érezni is lehet.

A DC istállójához tartozó Black Adam egy elég komplex képregénykarakter, akit leginkább főgonosznak lehet tekinteni, de ennél jóval árnyaltabb az igazság – és valószínűleg pontosan ez volt benne a legvonzóbb Dwayne Johnson számára, aki már évek óta mondogatja, hogy hamarosan átalakulnak az erőviszonyok a DC univerzumban.

Végre befutott a Black Adam első előzetese, amiben máris érzékelhető a hatalmas erővel rendelkező figura kettőssége, hiszen csupán döntés kérdése, hogy egy szuperképességekkel rendelkező emberből hős, vagy gonosztevő lesz – Dwayne Johnson pedig mindkettőt remekül hozza, így valóban jól döntött, mikor elvállalta a szerepet.

A rövid kedvcsinálóban kapunk egy kis ízelítőt Black Adam fájdalmas múltjából, pár egyéb képregényfigura is bemutatkozik, ráadásul azt is láthatjuk, hogy Dwayne Johson karaktere mennyire elpusztíthatatlan és hatalmas – a vadászgépes, illetve rakétás jelenet kifejezetten menő lett, és elég valószínű, hogy ez még csak a jéghegy csúcsa, a javát pedig majd csak a mozikban fedik fel.

Itt lehet megtekinteni az október 21-én érkező, Jaume Collet-Serra (Dzsungeltúra) által rendezett Black Adam előzetesét, amiben Dwayne Johnson keményebb, mint valaha – ezek után pedig izgatottan várhatjuk, hogy milyen lesz majd a Supermannel való összecsapása egy későbbi filmben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás