promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi minden héten pofátlanul sok pénzt talicskázott haza a Dáridóval, a legnagyobb nevek is ingyen vállalták műsorában a fellépést
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mai szemmel nézve is nagyon komoly summa ütötte Galambos Lajos markát a népszerű műsor után.

Sokan emlékeznek még a Dáridóra, amely a kétezres évek elején az egyik legnépszerűbb műsor volt a TV2-n, és hetente milliókat ültetett a képernyő elé, olyan nézettségi rekordokat döntve, melyek ma már elképzelhetetlennek számítanak.

Nem is csoda, hogy a csatornánál elégedettek voltak a közös munkával, ezért évi 44 adást rendelt meg a TV2. Mindössze egy nyári hétvégét hagytak ki, Galambos pedig idővel már rutinosan állította össze az műsor tartalmát.

Persze ehhez az is kellett, hogy mindenki a Dáridóban akarjon szerepelni. Az akkoriban még kevésbé ismert nevek gázsival ugyanakkor nem igazán számolhattak, nekik a nézettség volt az igazi érték, hiszen hétről-hétre rengetegen láthatták a nevüket, hallhatták a produkcióikat.

Számos, ma már jól ismert előadó bontogatta szárnyát a műsorban, köztük az Irigy Hónaljmirigy, Gáspár Győző, vagy éppen Havasi Balázs, de Mága Zoltán és Bódi Guszti is itt szerepelt először a tévében – árulta el korábban Galambos a Partizánnak adott interjújában.

A mulatós sztár egy ponton azt is hozzátette, hogy adásonként, azaz hetente kétmillió forintot kapott. Csak az összehasonlítás kedvéért, a 2002-es adatokat nézve a nettó átlagbér 77 ezer forint körül alakult Magyarországon.

A 26 havi átlagbér ma több mint 10 milliós gázsit jelentene, és még mindig csak egyetlen hétről beszélünk. Ekkora siker volt tehát a Dáridó, ami a teljes hétvégéjét képes volt felhúzni a csatornának, azonban egyszer minden sikeres sorozatnak vége szakad, így hát 2002-ben végül levették a műsorról, ugyanis a TV2 a fiatalabb korosztályt szerette volna megszólítani a péntek esti főműsoridőben.

A formátum ugyanakkor nem szűnt meg, csak átköltözött a köztévére, méghozzá Szuperbuli néven, továbbra is Lagzi Lajcsi nevével fémjelezve. Habár a korábbi sikereket már nem sikerült megismételni, még hosszú évekig sokakat vonzott a mulatós tematikájú műsor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás