promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lagzi Lajcsi kíméletlenül kiosztotta Győzikét, végül kikönyörögte a lehetőséget a mulatós sztártól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos kendőzetlen őszinteséggel beszélt az első találkozásukról.

Gáspár Győzőt a legtöbben saját nevével fémjelzett showműsorából ismerhetik, a Győzike show hosszú évekig ment az RTL Klubon, rengeteg nézőt tévé elé ültetve. 14 évvel a befejezés után most újra feltámasztják a reality-t, ám ezúttal már a TV2-n lesz látható.

A show egykoron óriási népszerűséget hozott a Gáspár családnak, az indulást követő időszakban pedig olyan adás is volt, melyet több mint kétmillió néző követett. A formátum végül öt évvel később fáradt el, ám az már biztos, hogy idén újraindul, amit már be is jelentett a TV2.

Mint közölték, a csatorna „rendkívül színes programkínálattal készül az őszi szezonra”. Hozzátéve, hogy „a hír igaz – visszatérnek a képernyőre Gáspárék egy ízig-vérig szórakoztató realityben”.

Gáspár Győző mindazonáltal már a show előtt is ismert név volt, a Romantic zenekar első tévés sikereihez pedig egészen a Dáridóig kell visszamennünk az időben. Erről a korszakról beszélt korábban Galambos Lajos a Partizánnak, ahol azt is felidézte, miként találkozott először Győzikével:

„Amikor először bemutatkozott, azt mondtam, hogy Győzike, hát se énekelni, se táncolni, se beszélni nem tudsz. Hát hogy lesz ebből produkció? És akkor ott hisztizett, és azért került mellé két lány, hogy azt a fajta lehetetlenséget valahogy palástolja”

– fogalmazott Galambos.

A Romantic alapítója egyébként maga Gáspár Győző volt, a 24 éve alakult zenekar pedig már a kezdetekkor nagy népszerűségnek örvendett, 2000-ben Enrique Iglesias előzenekaraként léphettek fel a Petőfi Csarnokban. A zenekar végét azonban éppen a Győzike-show kezdete jelentette, és ezután majdnem kilenc évet kellett várni, hogy újra összeálljon az eredeti felállás. Összesen hat albumuk jelent meg, platina és aranylemezek övezték sikereiket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás