promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi sorsára jutott Győzike, most rajta röhög a fél ország
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi után Gáspár Győző sem úszta meg.

Tóth Gabi eléggé benne van az emberek bögyében, de nem ő az egyetlen hazai celeb, aki kiemelt célpontnak számít mostanában. Gáspár Győzőt leginkább azért támadják mostanában, mert sokak szerint hirtelen lett Fradi-drukker. Bár Győzike és családja többízben elmondták már az elmúlt hetekben, hogy ők ezelőtt is gyakran jártak meccsekre, egyesek azt róják fel nekik, hogy mind ez idáig sosem verték ilyen nagydobra, ha kimentek egy Fradi-mérkőzést élőben megnézni, most viszont egyfolytában a stadionokból posztolnak képeket.

Ugyan Tóth Gabi még mindig nagyobb figyelemnek örvend a válása és új szerelme miatt, azért Győzike neve is gyakran előkerül a bulvármédiában és a kommentszekcióban is.

A showman január 4-én töltötte be az 50-et, és ebből az alkalomból a Napi Lego nevű Facebook-oldal is egy különlegességgel készült neki. Az oldal, aminek jópofa posztjait már többször is bemutattuk, nem először veszi górcső alá valamelyik hazai hírességet. Korábban a mesterséges intelligencia segítségével megmutatta, milyen lenne, ha Tóth Gabi saját Lego-szettet kapna, aztán a Jégvarász magyar kiadású Elzájának filterezett Kiszel Tündét sem kímélte; mondani sem kell, hogy mindkettőn jókat derültek az emberek.

A Napi Lego-n most egy újabb poszt jelent meg, amin nem más látható Lego figuraként, mint a fradista showman, Győzike.

„Január 4-én Győzike 50 éves lett, amihez a saját elmondása szerint a köztársasági elnök asszony és a külügyminiszter is levélben gratulált. Gyakorlatképpen elképzeltem, hogy nézne ki a Fradi legújabb díszszurkolója a Lego univerzumában. Szerintem hasonlít (szemöldök 10/10) bár úgy érzem, az AI kissé megszépítette a valóságot. Mindegy, ez egy ilyen jeles nap alkalmából belefér”

- írta az oldal üzemeltetője a bejegyzésben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás