promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Jimmy egyszer fegyvert fogott Pataky Attilára – kiderült, hogy miért
Borítókép:  Zámbó Jimmy és Pataky Attila / via ripost.hu / blikkruzs.blikk.hu / Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokkoló történetet mesélt Galambos Lajos, ugyanis elárulta, hogy 22 évvel ezelőtt olyan konfliktus alakult ki Pataky Attila és Zámbó Jimmy között, hogy még egy lőfegyver is előkerült.

2001-ben hunyt el tragikus körülmények között Zámbó Jimmy, akit sokan a mai napig az ország egyik legjobb énekesének tartanak. Most viszont kiderült róla egy elég meghökkentő dolog, ugyanis a Blikk arról ír, hogy Lagzi Lajcsi, vagyis Galambos Lajos éppen Hajdú Péter műsorában szerepelt a Life TV-n, mikor szóba került egy régi eset, ami nagyon meghökkentette az embereket.

A mulatós királya, Galambos Lajos a Dáridó hatalmas sikerén felbuzdulva turnét szervezett úgy 22 évvel ezelőtt, amiben a rock királya, Pataky Attila, illetve a pop királya, Zámbó Jimmy is szerepelt, így közösen ők voltak a Három Királyok. A koncerteket mindig Jimmy zárta, de mikor Pataky a szülővárosa, Miskolc volt a következő állomás, az Edda frontembere azt kérte, hogy kivételesen ő legyen az utolsó fellépő, amin annyira felhúzta magát Jimmy, hogy fegyvert rántott az énekesre.

Hihetetlen, de állítólag tényleg igaz, amit Lagzi Lajcsi mondott, és ezt maga Pataky Attila erősítette meg a Bors megkeresése után:

„Nyugodjon békében, remélem, a következő életében lesz alkalma jóvá tenni az ügyes-bajos dolgait. Voltak furcsaságai, akár a fegyverével kapcsolatban is, amivel mindig összevissza hadonászott. De ő már csak ilyen volt. Úgy volt, ahogy Lajcsi felidézte, de nem szeretnék ennél többet mondani”.

Az biztos, hogy nem lehetett kellemes élmény, ráadásul ez azért is meglepő, mert a közönség valószínűleg egy pillanatig sem érezte rajtuk ezt a feszültséget, illetve Zámbó Jimmy sem tűnt olyannak, mint aki ilyesmire lenne képes. Persze, ez lehet, hogy csak egy pillanatnyi összezörrenés volt, és ettől függetlenül jó kapcsolatot ápoltak, hiszen Lajcsi szerint Jimmy egyedül Pataky Attilát tisztelte igazán a kollégái közül.

Itt lehet meghallgatni Galambos Lajos beszámolóját:

Itt pedig egy fellépésüket láthatjuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás