promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Mága Zoltán gyönyörű felesége akivel 27 éve társak, most három gyermeküket is megmutatták, brutálisan sokat változtak
Borítókép:  Youtube - magazoltan
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brutálisan sokat változott Mága Zoltán családja: itt vannak a friss felvételek​.

Mága Zoltán, a kivételes tehetségű magyar hegedűművész, nem csupán a világhírű zenei produkcióiról ismert, hanem rendkívüli személyiségéről és elkötelezettségéről is. Élete és munkássága egyaránt inspiráló példa arra, hogy az elszántság és a tehetség hogyan teremthet páratlanul magas szintű teljesítményt.

Mága Zoltán 1974. február 19-én született Szolnokon, ahol a zene már korán meghatározó szerepet játszott életében. Csodálatos tehetségét hamar felismerték, 6 évesen kapta az első hegedűjét, 12 évesen pedig már a Rajkó zenekarban játszott. 1997-ben szerezte diplomáját, népzenei szakon.

Karrierje gyorsan ívelt felfelé, és hamarosan a világ legelismertebb koncerttermeiben léphetett fel. Klasszikus művek interpretálása mellett a népzenétől a filmmuzsikán át a könnyűzenéig képes magával ragadni a közönséget, egyedülálló előadásmódjával és kifinomult technikájával.

Mága Zoltán életében a család mindig fontos szerepet játszott. Felesége, Annamari, hű társa 27 hosszú éve és lelkes támogatója volt férjének már az elejétől fogva. Összesen három gyönyörű gyermek szülei, akik örömmel viselték apjuk hírnevét, és ők maguk is a művészet felé fordultak. Legidősebb lánya Jennifer 28 éves és énekel, Zoli pedig 18 éves és édesapját követve hegedül, Elizabeth pedig még csak 6 éves, de nem lepődnénk meg, ha ő is választana magának valamilyen hangszert.

Maga Zoltán élete és munkássága nem csupán a színpadon vagy a stúdióban tapasztalható. Ő egy elkötelezett jótevő is, aki számos jótékonysági célú eseményen és kezdeményezésben vesz részt. Rendszeresen ad jótékonysági koncerteket, emellett fiatal tehetségeket is támogat és mentorál, hiszen hisz abban, hogy a következő generációkban rejlő tehetségeket is segíteni kell fejlődésükben.

Mága Zoltán Egész Európa szerte, de Amerikában és a Távol-Keleten is a legnagyobb zenészek között tartják számon: még egy ember aki megmutatta, hogy milyen tehetségeket termel ki Magyarország.

Mága Zoltán most az ünnepek miatt nosztalgikus hangulatba került és egy régi képet mutatott gyönyörű családjáról, melyet ide kattintva nézhettek meg:

Itt pedig egy nem túl régi felvétel róla és már felnőtt gyermekeiről. Csodálatos család:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás