promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson úgy meglepte az édesanyját, hogy rögtön elsírta magát
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson ismét megmutatta a világnak, hogy mennyire szereti az anyukáját.

Azzal valószínűleg mindenki tisztában van már, hogy Dwayne Johnson jelenleg a világ talán legsikeresebb filmsztárja, hiszen nemcsak a mozikban teljesítenek kiemelkedően jól a filmjei, hanem a streaming platformokon is – ami nem meglepő, hiszen szinte az összes munkája szórakoztató, látványos és egyszerű, vagyis tökéletesek ahhoz, hogy az ember egy hosszú nap után kikapcsolódjon velük.

Dwayne Johnson hosszú utat tett meg idáig, hiszen gyerekként problémás volt, majd amatőr pankrátorként kezdte pályafutását és végül áttért a színészetre. A világsztár leginkább annak köszönheti a sikerét, hogy megállás nélkül dolgozik és sosem adja fel – ezt saját elmondása szerint az édesanyjától örökölte, akire nagyon felnéz, mivel neki is voltak nehezebb időszakai, mégis sikerült erőn felül teljesítenie.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Dwayne Johnson minden jóval elhalmozza szeretett édesanyját, hiszen pár hónapja egy gyönyörű kocsit ajándékozott neki, nemrég pedig olyasmivel lepte meg őt, ami mindent vitt: egy vadiúj, csodaszép örökotthont vett neki, aminek láttán szinte rögtön elsírta magát a boldog anyuka.

Dwayne Johnson elmondta, hogy nem ez az első ház, amit az utóbbi években az édesanyjának vásárolt, de ez minden eddiginél különlegesebb, hiszen itt van egy egész fal, amin az őseik fényképei vannak – ez pedig nagyon sokat jelent számukra, így végre valóban otthon érezheti magát a 73 éves Ata Fitisemanu Maivia.

Itt lehet megtekinteni a pillanatot, mikor Dwayne Johnson felfedi az ajándékot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás