promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson olyat tett, amitől hatalmasat nőtt a magyarok szemében
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson videója rendesen megmelengette a magyarok szívét.

Jelenleg talán nincs is Dwayne Johnsonnál nagyobb világsztár, hiszen a filmjei folyamatosan rekordokat döntögetnek, az energiaitalát és a tequiláját elkapkodják a boltok polcairól, a produkciós cége pedig sorra zsebeli be a hatalmas üzleteket – egy ilyen elfoglalt embernek gyakorlatilag kincset ér egy kis „énidő”, most pedig kiderült, hogy mit is csinál ilyenkor a színész.

Dwayne Johnson nemrég felrakott egy videót, amin az látható, hogy reggel 6:45-kor vígan horgászik a saját tavánál, és kifog egy hatalmas halat, majd büszkén megmutatja a kamerának – a fogás természetesen visszakerült utána a vízbe.

Ez azt jelenti, hogy Dwayne Johnson imádja a magyarok egyik kedvenc sportját, hiszen nem Las Vegasba ment bulizni, vagy egy luxusétterembe falatozgatni, hanem inkább horgászott abban a csekély szabadidejében, ami megadatott neki.

A horgászat sokáig az „öregek sportja” volt, majd az utóbbi években egyre többen kezdték megkedvelni, miután rájöttek, hogy mennyire megnyugtató a vízparton ücsörögni, iszogatni és várni az esetleges kapást, ami hatalmas izgalommal jár – persze a halak számára nem ilyen idilli az élmény, ezért páran állatkínzásnak tartják ezt a sportot.

Itt lehet megtekinteni Dwayne Johnson nagy kapását, amitől biztos, hogy nagyot nőtt a magyarok szemében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás