promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási a boldogság! Shane Tusup mosolygós képpel tudatta az örömhírt
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztáredző az Instagram-oldalán osztott meg képet a nagy bejelentésről.

Az elmúlt hónapban Magyarországon nagyon sok embert érdekelt Szabó Zsófi és a sztáredző, Hosszú Katinka korábbi férjének, Shane Tusupnak a szakítása. Cikkek százai foglalkoztak a bejelentéssel, miközben az újságok jósokat és szakembereket is megszólaltattak cikkeikben. A bejelentés hirtelen jött, talán ezért is a nagy érdeklődés. Shane Tusup és Szabó Zsófi Instagram-oldalait pedig azóta talán még többen is látogatják, mivel kíváncsiak, hogy milyen képeket posztolnak ezek után a fiatalok.

Legutóbb például az egyik bulvárlap, a Bors azt szúrta ki, hogy Shae Tusup, amelyek a szakítással is kapcsolatbna állhatnak. Az Instagram Storyjában az edző legutóbb például Guy Sebastian Battle Scars című számát osztotta meg, amely akár utalhat is az összetört szívére.

Tegnap pedig Szabó Zsófi posztolt egy olyan képet, amely sokak szerint kapcsolatban állhat még a szakítással, és üzenet lehet Shane Tusupnak. A műsorvezető ugyanis azt hashtagelte a kép mellé, hogy #itsuptoyou, vagyis magyarul: #rajtadmúlik.

Ebben a cikkben IDE kattinva láthatjátok is a képet.

A sármos sztáredző most az Instagram-oldalán egy különleges képpel állt a rajongói elé, ugyanis bejelentette a nagy örömhírt, miszerint játékosként véget ért az első curling-versenye. A csapatával pedig a harmadik helyen végeztek, így nagy volt a boldogság.

És ugye tudjátok, hogy mi az a curling? Egyre többen ismerik már Magyarországon is, népszerűsége pedig rakétagyorsasággal nő. A téli olimpiákon is láthatjátok, csapatsport, a meccsek során pedig két csapat méri össze az erejét, a cél pedig az, hogy a kijelölt kör középpontját minél jobban megközelítsék a csapatok a kövekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás