promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shane Tusup olyan rejtélyes képet tett ki az internetre, amin nagyon sokan meglepődtek
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt időszakban a magyar újságok nagyon sokat cikkeztek Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításáról.

És persze folyamatosan lehet mondani újakat, hiszen Magyarországon nagyon érdekli az embereket a sztárpár szakítása. Sokan pedig még most is jeleket keresnek Szabó Zsófi és a sztáredző médiamegjelenésein. A műsorvezető azóta többször is feltűnt a tévében, így az újságok rengeteg cikkben próbálták megfejteni azt, hogy érzi most magát Szabó Zsófi, milyen reakciói vannak a nyilvánosság előtt.

És persze ugyanez igaz Shane Tusupr is, akit szintén nagyon sokan követnek Instagram-on, a sztáredző pedig az elmúlt napokban több képet is posztolt közösségi oldalára, illetve legutóbb egy 24 óráig elérhető Instagram Story is napvilágot látott.

A szakítás amúgy villámcsapásszerűen érte a rajongókat, a korábbiboldog fotók után senki nem gondolt arra, hogy ilyen hír érkezik majd a sztárpárról, talán ez is az oka annak, hogy ennyire sokan foglalkoztak a témával.

A Bors most például azt szúrta ki, hogy Shane Tusup olyan számokat is hallgat, amelyek akár a szakítással is kapcsolatban állhatnak. A 24 óráig látható Storyjában most a Battle Scars című számot osztotta meg, amely akár utalhat is az összetört szívére.

Íme a szám a YouTube-ról, erről posztolt az edző:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás