promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő kép és videó került fel az internetre Shane Tusupról, ezen fél Magyarország meg fog lepődni
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az első fotó a közösségi oldalán a szakítás óta.

Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontotta a jegyességét, az a váratlan hír pedig nagyon sok embert letaglózott Magyarországon. A pár később csak egy-egy képpel egyetemben közölte a hírt, ki-ki a saját közösségi oldalain. Nem szerették volna bővebben kommentálni a történteket. Pedig a tavalyi évben még rengeteg bulvárlap arról cikkezett, hogy végül kivel fog összejönni Szabó Zsófi, akkor még Fluor Tomi neve is szóba jött egyes újságokban,

sőt, az Álarcos énekes készítői még a műsorok felkonferálásában is rájátszottak erre.

Szabó Zsófi és Shane Tusup szakításának részleteit talán sosem fogjuk megismerni, bár rengeteg lapban jelentek meg cikkek erre vonatkozóan. Így pedig több feltételezés napvilágot látott az elmúlt héten. Erről korábban mi is beszámoltunk már egy rövidebb cikkben:

Azóta rengetegen Magyarországon a fiatalok közösségi oldalait lesik, hogy vajon mi lesz az első fotójuk a szakítás óta. Szabó Zsófi korábban már publikált egy posztot, sőt, hétfőn már az RTL klub-on műsort is vezetett a Reggeli-ben.

Most pedig Shane Tusup is kitett egy képet.

A sztáredző egy biciklitúráról posztolt (a poszt felirata szerint a Hármashatárhegyi Repülőtérnél voltak), amelyen barátaival vett részt, és látszólag nagyon felszabadultan érzi magát, semmi nem utal az előző héten történtekre. Sőt, a kép mellett még egy videó is szerepel a posztban, amelyen Shane egy körképet mutat a csendes tájról a természet lágy ölén.

Íme a fotó és a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás