promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat: Szabó Zsófi nyilvánosan nyújtott békejobbot Shane Tusupnak?
Borítókép:  youtube.com/Családbarát Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy sokat sejtető poszt alapján könnyen lehet, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup között újra fellángolt a szerelem.

Már lassan három hét telt el azóta, hogy Szabó Zsófi és Hosszú Katinka exe, Shane Tusup bejelentették, hogy felbontják jegyességüket és külön utakon folytatják tovább. Egyelőre még nem derült ki a szakítás oka, viszont szinte mindenhol azt hallani, hogy a sztáredző egy csúnya veszekedés során vállalhatatlanul viselkedett az RTL Klub csinos műsorvezetőjével, aki ezért búcsút mondott neki – de Shane Tusup azóta is töretlenül próbálkozik nála, hátha sikerül visszahódítania őt.

Shane Tusup állítólag folyamatosan virágokat és ajándékokat küldözget Szabó Zsófinak, miközben kedveli a posztjait és különböző zenékkel üzenget neki Insta Storykban, de úgy tűnik, hogy a híresség kérlelhetetlen, és nem akar többé együtt lenni vele – bár most olyan bejegyzést tett közzé a színésznő, ami egyből beindította a pletykagyárat, és kivételesen akár még alapja is lehet a dolognak.

Szabó Zsófi kirakott magáról egy csábító képet, amihez azt írta, hogy #itsuptoyou, vagyis magyarul: #rajtadmúlik – sokak szerint pedig ez egyértelműen Shane Tusupnak szól, és konkrétan arra utal, hogy kész megbocsátani és békejobbot nyújtani neki, de még vár tőle valamit cserébe.

Ez persze egyelőre még csak feltételezés, hiszen elképzelhető, hogy Szabó Zsófi csupán motiválni szerette volna a követőit a poszt szövegével, de ebben a nagy port kavaró helyzetben elég valószínűtlen, hogy erről lenne szó, és nem az exének üzent nyilvánosan – bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy ez valóban egy nagyon előnyös felvétel a műsorvezetőről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás