promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Scooter még „Harry Potter”-ből is kihozza az igazi partyállatot – klip
Borítókép:  youtube.com/FiNCH (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Scooter és Finch legújabb közös zenéje, ami rögtön megadja a halloweeni bulihangulatot.

A Scooter tavaly hatalmasat robbantott a „FCK 2020” című slágerrel, amivel rendesen beszólt minden idők egyik legrosszabb évének. 2020-ban a Finch-csel közösen elkészített, elég veretősre sikerült „Bassdrum” is több mint 10 milliós nézettséget produkált YouTube-on, így nem meglepő, hogy újra összeálltak egy zenére, ami most éppenséggel a halloween hangulatát idézi – csak hogy legyen mit berakni az ilyenkor jellemző jelmezes bulikon, amiken az emberek képesek akár még szexi betonkeverőnek is beöltözni.

A „Rave Witchers” című tracknél a Scooter tagjai csupán vendégelőadók, de így is érezni rajta a német banda jellegzetes stílusát, hiszen H.P. Baxxter most is úgy üvöltözik, mintha éppen azon kapná a fodrászát, hogy szőke hajfesték helyett véletlenül hupikéket kent volna a fejére.

A Scooter és Finch új közös szerzeménye természetesen elég ütős lett, ugyanis vadul lüktet a ritmusa, fülbemászóan kellemes a dallama, és még a klip is kifejezetten mókás – főleg a Finch-féle partyarc „Harry Potter”-rel, illetve azzal a meglepetéssel, hogy most kivételesen a csapat folyton morcosnak tűnő tagja, Michael is elereszt benne egy mosolyt.

Íme a „Rave Witchers” klipje:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás