promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Scooter nem akármilyen igényekkel jön Magyarországra: nem mindegy ám, milyen a törölköző!
Borítókép:  A Scooter frontembere, H.P. Baxxter / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csütörtökön az EFOTT-on fog fellépni a Scooter, mi pedig megtudtuk, miket szokott kérni a legendás német együttes.

Augusztus 10-től újra megrendezésre kerül az EFOTT, ahol természetesen idén is elképesztő előadók várják a bulizni vágyókat, hiszen például 14-én (szombaton) Flo Rida, de még előtte 12-én (csütörtökön) a Scooter is ott lesz, akiknek a „How Much is the Fish?”, „Fire” és egyebek között a „FCK 2020” című slágereket is köszönhetjük. A „techno” banda már sokadik alkalommal látogatja meg hazánkat, a hűséges rajongók pedig alig várják, hogy végre élőben is hallhassák a legújabb, kifejezetten remekül sikerült album szerzeményeit.

A világsztárok általában egészen különleges, helyenként már-már furcsa igényekkel szoktak a szervezőkhöz fordulni, és a három tagból álló Scooter sem kivétel, ugyanis azt csiripelik a madarak, hogy nekik is megvannak a maguk kívánságai:

  • Alapelvárásuk, hogy a fellépésük előtt mindenképp legyen teljesen tiszta a színpad. Hogy miért? Jó eséllyel a táncoslányok miatt, hiszen igazán ütős show-val készülnek a srácok.
  • Szeretnek Mercedesben utazni (ki nem?), amibe persze jöhet egy kis snack, illetve üdítő is.
  • Csak tea, sör és vodka kell nekik, de utóbbiak több órával az érkezésük előtt legyenek behűtve, mert úgy szeretik – de ne tört jéggel!
  • Az étkezésnél nagyon fontos, hogy semmilyen eszköz sem lehet műanyagból – valószínűleg a környezettudatosság miatt.
  • A zenekarnak az öltözővel kapcsolatban is akad pár kikötése:
    • ne legyen benne neon lámpa – bár azt nem tudni, hogy miért;
    • szőnyeg fedje a padlót;
    • mindenképp techno szóljon, mert azzal tudnak a legjobban ráhangolódni a fellépésre.
  • Kizárólag fehér törölközőket kérnek, de azokat is csak úgy, hogy használat előtt legalább egyszer ki legyenek mosva.

Persze az alapnak számító saját mosdó is elvárás, de ezek egyáltalán nem akkora követelmények, hogy bárki problémásnak nevezze őket – sőt, mondhatni visszafogott kívánságokról van szó, ráadásul állítólag H.P. Baxxter, Michael és Seb nagyon rugalmasak, kedvesek, szóval nincsenek rémes sztárallűrök.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy komoly technikai igényekkel (káprázatos fényjátékkal, őrületes pyrotechnikával) érkezik a Scooter, szóval nagyon látványos és a tőlük megszokott fergeteges hangulatú koncertre lehet számítani augusztus 12-én Sukorón az EFOTT-on, amit semmiképp sem érdemes kihagyni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás