promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális dolgot tett II. Erzsébet, Harry herceg súlyos pofonba szaladt bele
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ritkán történik ilyen virális dolog a királyi családban, mint most Harry herceg és Meghan Markle esetén.

Nagyon feszült a viszály a királyi ház tagjai között, még Fülöp herceg halála és a temetés is csak pillanatokra tudta közelebb hozni a brit királyi család tagjait. Harry hercegnek és Meghan Marklenek az ominózus Oprha-interjú óta elképesztő módon megromlott a viszonya II. Erzsébettel és Károly herceggel is, de Harry nincs jó viszonyban testvérével sem.

Ráadásul az elmúlt időszakban a királyi családdal foglalkozni rengeteg kattintást és nézőt is hoz az egyes médiumoknak, így a család életének eddig nem annyira nyilvános dolgairól is rengeteg cikk és videó készül.

Legutóbb például az tudódott ki, hogy Harry és Károly között a viszony már nagyon korán megromlott, többek között azért, mivel Károly szerepet játszott abban, hogy Harryt visszahívják a frontról.

II. Erzsébet most úgy döntött, hogy Harryt és Meghant a királyi család hivatalos honlapján is tegyék lejjeb a családi rangsorban, így tehát "fokozzák le őket". Az Express szúrta ki, hogy Meghan és Harry neveiért már sokkal lejjebb kell görgetni ezen a hivatalos lsitán, ahol felsorolják a családba tartozó méltóságokat, illetve azt is, hogy milyen tevékenységeket folytatnak a pozícióik után.

Úgy tűnik tehát, hogy a harc tovább folytatódik, és néhol elég kicsinyes bosszúkkal reagálnak egymás cselekedeteire a viszály résztvevői.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás