promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes titok derült ki II. Erzsébetről - valószínűleg ő az egyetlen a Földön, aki ezt megteheti
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A királyi család tagjai elég fura dolgokat csinálhatnak következmények nélkül, és elég fura megkötések érvényesek rájuk.

A Velvet szedte össze a brit királyi család fura szokásait, amelyek számunkra, hétköznapi embereknek nagyon különösek lehetnek. De mindenképpen érdemes róla hallanotok, hiszen szürke világunkban a kuriózumok mindig jólesnek.

Most pedig a királyi család nagyon a hírvilág fókuszában van, a Meghan Markle és Harry kapcsolata nyomán adott interjuk botrányokat kavartak, Fülöp herceg halála pedig országos gyászt okozott, miközben Harry herceg és Károly között is egyre jobban elmérgesedik a kapcsolat a pletykák szerint.

Eközben pedig a bulvárlapok előszeretettel foglalkoznak a királyi család egyéb hóbortjaival is.

Mint kiderült, már a királynő táskája sem egy sima hétköznapi táska, ugyanis ezzel könnyen üzenetet tud küldeni az emebreinek. Ha az aasztalra teszi, azt jelenti, hogy szeretné, ha rövid időn belül véget érne az adott esemény.

A királyi család tagjainak a teáscsésze fogására és a tea kevergetésére is külön etikettje van, például a teát csak előre és hátrafelé kavargathatják, körkörösen nem.

Az udvari etikett a hajviseletet is szabályozza, példul melír nem lehet a család tagjainak hajában. A családtagok a szájukat sem rúzsozhatják ki.

Ami azonban a legfurcsább, hogy II. Erzsébet jogosítvány nélkül is vezethet, sőt, a KRESZ-t sem kell betartania vezetés közben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás