promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi végre bejelentette, hosszabb szünet után ismét újrakezdték: boldogan mesélt arról, hogy mik a terveik testvérével
Borítókép:  Youtube - WMNMagazin
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most jött el az ideje: hosszú idő után újra együtt a legendás páros.

Amikor tavaly nyáron Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentette a válását, fenekestül felfordult a házaspár élete. Hihetetlen médiafigyelem irányult rájuk és míg Gábort egyöntetűen sajnálta az ország, Gabinak szembe kellett néznie a rázúduló népharaggal. Felfoghatatlan mértékű rosszindulattal találta magát szembe a kisebbik Tóth lány és nem csak bimbózó kapcsolatára nyomta rá a bélyegét, de a családja is megsínylette ezt az időszakot. Tóth Vera és Gabi sosem titkolták, hogy az ők kettőjük személyisége tankönyvbe illően ellentétes, míg Vera a higgadt, megfontolt, stabil fél, addig Gabi szenvedélyes, pörgő, állandóan robbanásra kész bohém művészéletet él. Korábban sok konfliktusuk volt egymással és bár a mai napig nem értenek egyet mindenben, sőt, Vera gyakran bírálja is Gabit, kapcsolatukat mégis példaértékűnek és stabilnak jellemzik, ami tele van szeretettel.

Egy válás nem csak a két felet érinti, hanem a felek családtagjait is, főleg akkor, ha a szimpátián kívül esetleg üzleti összefonódás is történt a felek között. Ez a helyzet Krausz Gábor esetében is, aki többször részt vett Pauli Zoltán vacsoraestjén, mivel ő is séfként dolgozik, így adta magát az ötlet, hogy besegítsen- Már csak azért is, mert Gabi és Vera is közösen dolgoztak azon az estén, Sister Act formáció néven szórakoztatták a vendégeket, csodálatos dalokkal és minőségi fellépéssel.

Bár egy ideig abbamaradtak ezek a közös fellépések, Gabi Instagram oldalán számolt be róla, hogy újrakezdték ezeket a testvérével és a múlt héten megtartott rendezvény sikerrel lezárult. Változás is történt azonban: immár csak Pauli Zoltán tevékenykedik a Palkonyha konyhájában.

Gabi ezzel a fotóval jelentette be a közös előadást és azt is megtudhattuk belőle, hogy mennyire sokat jelentenek neki ezek a pillanatok, ahol nővérével karöltve találkozhat a rajongói szeretetével:

Ha pedig a testvérek egy közös produkciójára vagytok kíváncsiak, akkor azt az alábbi videóban megtekinthetitek: mindketten tehetséges előadók, azonban már az előadásuk módjában is látszik a személyiségükben megmutatkozó különbözőség.

Amennyiben a következő ilyen eseményről szeretnél érdeklődni, akkor azt az alábbi linken teheted meg: https://events.palkonyha.hu/sister_act__akusztik

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás